SWAP oblečenia

Podujatie Martin

SWAP / oblečenia

Nekupujme nové, swapujme !
A podporme tak myšlienku udržateľnosti.
SWAP (výmena) oblečenia znamená, že môžete ku nám do Calmy doniesť také kúsky oblečenia, ktoré sú pekné, častokrát úplne nové, zachovalé, no Vy ich už nenosíte alebo Vám už nesedia. Na oplátku si u nás môžete na výmenu vybrať oblečenie, ktoré takto vytriedil niekto iný. Pomôžete tým nielen sebe, ale aj životnému prostrediu, nakoľko nosnou myšlienkou tejto akcie je vdýchnuť oblečeniu druhý dych a namiesto toho, aby u niekoho zapadalo prachom alebo skončilo na skládke odpadov sa bude krásne vynímať na niekom inom. Zúčastniť sa môžete aj bez toho, aby ste doniesli oblečenie. Oblečenie môže by dámske, pánske aj detské.
V priebehu celého týždňa pred termínom swapu (t.j. od 15.5. do 19.5.) nám môžete nosiť vaše vytriedené, čisté a nepoškodené oblečenie, aby sme mali dostatok času všetko pripraviť.
Calma je otvorená od pondelka do piatku v čase 8:00 - 18:00. A v deň konania podujatia sa môžete zastaviť u nás a vybrať si z kúskov, ktoré doniesli iní účastníci podujatia. Pokiaľ nám nestíhate doniesť oblečenie vopred, nezúfajte! Do swapu sa môžete zapojiť aj priebežne počas dňa jeho konania. Rady Vás popri swapovaní bezplatne oblúžime kávičkou alebo sezónnym nápojom z našej kaviarne. Veríme, že bude slniečko a posedíme si na našej teraske.
Oblečenie ktoré nám zostane bude venované na charitatívne účely.
Na podujatie nie je potrebné sa vopred prihlásiť, avšak ak viete, že sa chcete určite zúčastniť, prihlásiť sa môžete, aby sme vedeli približný záujem, ďakujeme.
Kúskov oblečenia si môžete vybrať koľko len chcete 🙂
Tešíme sa na Vás!

PIATOK O 8:00 – 18:00


Fotografie
Podobné podujatia