SWAP na Nádvorí Oblečenie pre deti a dospelých

Podujatie Trnava

SWAP na Nádvorí: Oblečenie pre deti a dospelých

Swap oblečenia
Čo je to swap? Swap v preklade z angličtiny znamená výmena. Myšlienkou tohto swapu je výmena oblečenia. Je to príležitosť, ako sa zbaviť oblečenia, ktoré vám už neprináša radosť. Je to ekologické “nakupovanie” bez pocitu viny, oživenie šatníka a navyše zábava. Tento swap je však výnimočný tým, že prvý raz budeme swapovať aj detské vecičky.

Ako to funguje? Veľmi jednoducho. Priniesť môžete maximálne 10 kúskov a na oplátku si odnesiete čokoľvek, čo sa vám zapáči a to v neobmedzenom množstve. Kombinatoriku už ale necháme na vás.

Či prinesiete 10 ks dospeláckych, 10 ks detských, alebo si to namixujete podľa seba, na tom nám nezáleží. Dôležité je aby veci boli v dobrom stave, nepoškodené a čisté, pripravené na ďalšie použitie. Vymieňať však bude možné iba detské kúsky za detské a dospelácke za dospelácke.

Oblečenie sa stalo lacným, cenovo dostupným a častokrát nakupujeme viac, ako potrebujeme. Za našu módu však musí naša planéta platiť vysokú daň.

Čo môžete priniesť na swap? - oblečenie a topánky v dobrom stave - také, ktoré by ste dali svojim dobrým kamarátom - rôzne nepoškodené doplnky ako klobúky, šatky, kabelky - detské oblečenie (nepoškodené a čisté) - vypraté a čisté kúsky - také, ktoré môžu hneď slúžiť ďalej.

Čo na swap nepatrí? - poškodené, zničené a obnosené kúsky - spodné prádlo a bižutéria - kúsky vyberajte starostlivo, pretože poškodené a zničené veci vám ešte pred swapom budeme musieť vrátiť.


Príď si vymeniť oblečenie, poteš seba aj druhých! Vidíme sa v sobotu, 15.augusta v Coworkingu na Nádvorí.

Začiatok podujatia: 15. 8. 2020 10:00:00
Koniec podujatia: 15. 8. 2020 14:00:00
Fotografie
Podobné podujatia