Tajomstvá vianočného krbu

Podujatie Bojnice

Tajomstvá vianočného krbu

Pekný večer! Vám všetkým, ktorí ste nezabudli snívať, usmievať sa a vnímať krásu života!“

Vianočný divadelný koncert Thomasa Puskailera je pohodový večer, počas ktorého bude váš úsmev prirodzene striedať dojatie.
Veselo aj vážne o Vianociach. O predvianočnom čase, ako aj o prípravách na najkrajšie sviatky roka. O zhone a tešení sa. O mužsko – ženských prioritách. O detských aj dospeláckych očakávaniach spojených s príchodom Ježiška. Všetko, čo ste si vždy o Vianociach mysleli, ale báli ste sa to vysloviť nahlas.

Ale aj o tom nevysvetliteľnom, krásnom, zázračnom a nepomenovateľnom... O najväčšom tajomstve a duchovnom rozmere sviatkov ľudského porozumenia, lásky a pokoja. O kráse a tichu. O ľudských, vtipno – smiešnych nedokonalostiach prežívania Vianoc. Aj o ich bezproblémovom prežití!
humor – sentiment – realita – sen Priam rodinné stretnutie pri krbe spomienok, zábavných príhod a melancholických úvah na tému Vianoc. Rozprávanie sa o veciach, ktoré všetci prežívame, ale aj o veciach, ktoré sú nevypovedateľné. Sú nami len tušené a intuitívne vnímané. láskavé slovo – anjelská hudba a spev

Ale predovšetkým! Zaznejú najväčšie a najznámejšie vianočné piesne, slávne melódie s novými slovenskými textami z pera vynikajúcich slovenských básnikov a textárov. V príťažlivom hudobnom a vokálnom šate. Songy, ktoré dôverne poznáte, ale aj tie, ktoré s nami nanovo objavíte. A zamilujete si ich. Ulahodia vášmu uchu a srdcu!
Zimné večery sú dlhé a sychravé. My vám jeden z nich skrátime a spríjemníme. Prežiarime človečenským teplom, vtipom, vôňou vanilky, ihličia a krásou hudby. Na tých, ktorí stále veria na Ježiška, čaká malé prekvapenie. Hodnotné vianočné darčeky, venované od srdca a od reklamných partnerov tohto predstavenia. Inscenácia určená a hraná len v čase predvianočnom: november a december. Vhodná aj pre uzatvorenú spoločnosť, vianočné firemné večierky, na stretnutia záujmových združení, spoločností, cirkevných zborov... Inscenácia je vhodná aj pre rodiny s deťmi od 7 rokov.

Vstupné: 17,00 €

Čas: 18:00

Začiatok podujatia: 20.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Divadlo: Sobášny list
Overené podujatieDivadlo: Sobášny list
Dom kultúry, Partizánske
DIVADELNÁ KOMÉDIA MILENEC
Overené podujatieDIVADELNÁ KOMÉDIA MILENEC
Mestské kultúrne stredisko, Bánovce nad Bebravou
Klimaktérium 2
Overené podujatieKlimaktérium 2
Kino Mier, Považská Bystrica
Svetový Slovák Štefánik
Overené podujatieSvetový Slovák Štefánik
ND Štefánikov, Brezová pod Bradlom
Alžbeta BÁTHORY - muzikál
Overené podujatieAlžbeta BÁTHORY - muzikál
Divadlo, Púchov, Púchov