Talkshow Také zo života s Adelou a Viktorom

Podujatie Banská Bystrica

Talkshow Také zo života s Adelou a Viktorom

Strčte svoj zvedavý nos do sveta osobností spoločenského a umeleckého života v spoločnosti zábavnej talkshow. Charizmatický moderátor Mário Šmýkal pootvára šuplíky od kariéry i súkromia známej partnerskej dvojice Adely a Viktora Vinczeovcov, herca Dušana Cinkotu a rečníka Michala Szabóa. Čaká nás inšpiratívny večer plný zaujímavých a zábavných momentov, jednoducho také zo života. 

Adela a Viktor Vinczeovci
Moderátorka, ktorá dokázala ukradnúť šou. Aj takto by sme mohli hovoriť o Adele, ktorá prepísala históriu tohto povolania u nás. Vždy pohotová, zábavná a pripravená si získala srdcia mnohých divákov. Úspechy na televíznych obrazovkách žne aj jej manžel Viktor, ktorý sa venuje prevažne spravodajstvu, i keď aj on okúsil zábavné šou. Dvojica, ktorá na Slovensku patrí medzi najprepieranejšie sa najnovšie vrhla aj do divadelných vôd.

Dušan Cinkota
Známy divadelný a televízny herec, a nemenej známy dabingový herec, ktorý prepožičal hlas mnohým hercom ako Matthew Perry (Chandler z Priateľov), Tom Hanks či Adam Sandler. Pôsobil v Radošinskom naivnom divadle, istý čas bol členom Slovenského národného divadla, vystupoval na Novej scéne v Bratislave aj v Divadle Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Jeho rozbehnutá kariéra sa prerušila pre problémy s drogami, kvôli ktorým sa dostal do väzenia, z ktorého ho prepustili v lete minulého roka.

Michal Szabó
Ako sedemnásťročný skončil na ulici vo výťahovej šachte. Stal sa bezdomovcom a narkomanom, ktorý sa od alkoholu a marihuany prepracoval k tvrdším drogám. Podarilo sa mu však vyhnúť väzeniu a začal prosiť Boha o pomoc. Niekoľko rokov strávil v komunite Cenacolo v Chorvátsku a po návrate domov si založil rodinu. O svojom svedectve začal rozprávať verejne, aby inšpiroval druhých a vlial im nádej.

Mário Šmýkal
je mladý novinár, ktorý v pôsobí ako reportér pre denník SME a nedávno posilnil aj rady Rádia BETA. Venuje sa publicistike a rozhovorom. Predtým viedol projekt áno! online magazín, písal pre MY Hornonitrianske noviny aj Denník N a bol editorom magazínu Pyré. Organizuje vlastnú talkshow Také zo života. Za svoju prácu získal v roku 2018 ocenenie Ligy za duševné zdravie za dlhodobý prínos v oblasti duševného zdravia.

29. 3. (piatok)
Miesto: Aula SZU, Bernoláková 8
Štart: 19:00 hod.

Piatok 29. marca 2019 o 19:00 – 21:00

Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
MILÉ.MALÉ pre teba
Overené podujatieMILÉ.MALÉ pre teba
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica
Beseda s Pavlom Sibylom
Overené podujatieBeseda s Pavlom Sibylom
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Pobočka Centrum, Banská Bystrica
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen
Vidiečanova Habovka
Overené podujatieVidiečanova Habovka
Kultúrny dom, Veľký Krtíš