Tanec a yoga pre DETI od 6-7 rokov - KURZ

Podujatie Pezinok

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Pezinok

Tanec a yoga pre DETI od 6-7 rokov - KURZ

Tento kurz je základom tanečnej pohybovej prípravy s prvkami yogy pre deti od 6 do 7 ROKOV.

Na hodinách tanečnej pohybovej prípravy si deti hravou formou osvoja základné tanečné prvky, správne držanie tela, celkovú orientáciu a pohyb v priestore. Pomocou základných rytmických cvičení a počúvaním hudby sa učia precítiť hudbu .Hodina prebieha prostredníctvom pesničiek a riekaniek, pohybových hier, ktoré postupne smerujú k tanečným väzbám a k vytváraniu nenáročných a hravých tanečných choreografií. Do celého konceptu sú zapájané aj základné jogové pozície. Všetky hodiny sú skladbou aj vedením prispôsobené k veku dieťatka. Základná tanečná príprava vytvára deťom priestor na rozvoj svojich pohybových schopností, učí deti k radosti z tanca, pohybu a kolektívu.

Deti pracujú s lektorkou samostatne bez prítomnosti rodiča.

DĹŽKA KURZU: 10 TÝŽDŇOV, každý švrtok od 13:15-14:15
KEDY: 19.1.2017 - 30.3.2017( vynechané sú jarné prázdniny)
KDE: Padma Yoga Studio, M.R. Štefánika 6, Pezinok, 2. poschodie
CENA: 50 EUR
REGISTRÁCIA: padmayogapk@gmail.com alebo súkromná správa na fb

Kurz sa bude opakovane otvárať po jeho ukončení. V prípade neprítomnosti dieťaťa na hodine je možné nahradiť hodinu v ďalšom kurze, avšak MAXIMÁLNE DVAKRÁT.


LEKTORKA: Mgr.art. Tatiana Bartošíková


Osobne sa tancu a športu venujem od detstva a stal sa neoddeliteľnou súčasťou môjho života. Vedenie detí k pohybu a najmä k radosti z neho už od útleho veku vnímam ako poslanie. Deťom a mladým ľuďom sa aktívne venujem v rôznych tanečných školách ako tanečný lektoruž štrnásť rokov. Popri mojej práci som získala aj ďalšie skúsenosti s vedením pohybových aktivít pre dospelých a pre ľudí s rôznymi pohybovými obmedzeniami.
Mojou snahou je prostredníctvom pohybu prinášať ľuďom množstvo pozitívnej energie, zbaviť ich stresu a „pracovať“ v uvoľnenej atmosfére, ktorá napriek drine prináša v konečnom dôsledku viditeľné výsledky, veľkú dávku relaxu a sebarealizáciu. A to od tých najmenších až po neobmedzenú vekovú hranicu
Tanec, joga, beh, hudba, slnko a príroda sú jednou z mojich najväčších radostí života o ktoré sa s vami veľmi rada podelím. Teším sa na vás a na našu vzájomnú radosť!

Miesto konania podujatia: PADMA Yoga Studio, Milana Rastislava Štefánika 6, Pezinok
Dátum začiatku podujatia: 19. Januára 2017 13:15
Dátum ukončenia podujatia: 19. Januára 2017 14:15
Pravdepodobné súradnice: 48.2871N 17.2706E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Tanec a yoga pre DETI od 6-7 rokov - KURZ

Fotografie
Podobné podujatia