TÁRAJKO A POPLETAJKA, 7 ROKOV S VAMI

Podujatie Rožňava

TÁRAJKO A POPLETAJKA, 7 ROKOV S VAMI

Obľúbení detskí interpréti Tárajko a Popletajka oslavujú 7 narodeniny/ 7 rokov s Vami a pripravili si pre svojich fanúšikov veľké turné po Slovensku.
Turné 7 ROKOV S VAMI je zostrih najlepších divadelných scénok a videoklipov Tárajka a Popletajky v jednom predstavení, obohatený o najnovšie pesničky a nových rozprávkových kamarátov. V predstavení uvidíte aj veveričku Odpadkovú Profíčku, Zlatú rybku, Hviezdičku z nebíčka, kamaráta Beťárika, Kung Fu Pandu či mnoho iných. Nebudú chýbať ani obrovskí maskoti Panda Vanda, Zajko Nebojko a medvedíci Modráčik a Ruženka. Každé dieťa dostane pri vstupe do sály Darček / Balíček plný prekvapení od Tárajka a Popletajky a partnerov turné, v ktorom nájde:

Plyšovú hračku z kolekcie DOBROTKOVO od HYZA
Ovocný džúsik CAPRI-SUN Vitamínové doplnky pre deti od STADA / MARŤANKOVIA Hracie kartičky od ALBI Ovocné organické lízanky od YUMEARTH Kufrík „Hurá do školy“ od LIANA (kufrík obsahuje zdravé nápoje LianaVIT a iné prekvapenia pre deti) Detský časopis Enviráčik, Maxík alebo Zvonček od vydavateľstva DAXE Novú veľkú omaľovánku vrátane podpisovej kartičky od TÁRAJKO A POPLETAJKA A mnoho iných prekvapení Pred predstavením bude pre deti pripravená hracia zóna s animátormi, maskotmi a hrami od ALBI. Oplatí sa teda prísť na predstavenie skôr. Po predstavení sa budú môcť detičky odfotiť s hercami pri fotostene a pohodlne sa usadiť na sedacích vakoch od TULI alebo v historickom autíčku od PEDALPLANET. Poďme spoločne osláviť naše 7 narodeniny!!! Tešíme sa na všetkých našich fanúšikov, malých aj VEĽKÝCH. Vaši kamaráti Tárajko a Popletajka Predstavenie trvá približne 50-55 minút a je vhodné pre všetkých od 1 roku.

Cena vstupenky:
V predpredaji 10€/osoba na mieste v deň konania predstavenia: 12€/osoba.

16:00

Začiatok podujatia: 21.01.2024
Fotografie
Podobné podujatia
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava
Objavte Gemer
Overené podujatieObjavte Gemer
Rožňava, Rožňava
1. Letný GEMER FEST 2024
Overené podujatie1. Letný GEMER FEST 2024
Futbalový štadión, Rožňava