The Last Summer Dance Party

Podujatie Bratislava

The Last Summer Dance Party

Príď si pre svoju slnkom nabitú a poctivo vykvasenú dávku tanečnej hudby! Do kalendára si poznač posledný večer tohto leta, ktorý bude patriť nadupanej hudobnej rozlúčke! Prvotriednu zmes žánrov od veselého funky, cez poctivý hip-hop, horúci dancehall, kvalitný soul až po mocné R&B pre nás vykváskovali šéfovia hudby DJs Tono S., Supa a Hugo Hypertrain. Nech ťa hudobný vánok leta sprevádza po celý rok!

Tono S. (DJ set) je majster mikrofónu, ale my si ho podáme ako selektora kvalitných tunes. Rovnako je zaradený medzi špičku slovenských a českých MCs. Všetci za jedného a jeden za všetkých, preto sa raper neurazí, ak ho oslovíš Tono Suchota, Sousedovic Toníček, Suchý Antonio či Antonio Sucharez. Výbojné punchlines vymení za úderné beaty a ty musíš byť pri tom!
Supa je uznaný slovenský raper, ktorého sila tkvie v premakaných textoch a flow, aký mu môžu ostatní závidieť. Kedysi členom zoskupenia Moja reč, dnes už takmer dekádu na sólovej ceste. Supa vo svojej kariére spolupracoval s mnohými poprednými rapermi a hudobníkmi domácej aj českej scény, spomeňme aspoň H16, AMO, Gramo Rokkaz, Vec, Ty Nikdy, Smola a hrušky, Zdenku Prednú či Paru. Hugo Hypertrain je hudobný publicista, selektor a koncertný DJ. Jeho vášňou sú temné melódie pôvodom z južnej strany Chicaga a severnej strany Londýna. Vysoké tóny nehľadaj, tento večer sa bude pohybovať aj v spodných frekvenciách minimalistického D’n’B a footwork s presahmi do alternatívneho hip-hopu, rapu a UK garage.

Vstupenky za 5€

21:00

Fotografie
Podobné podujatia