Trnavská 13

Podujatie Trnava

Trnavská 13

Výročný 20. pivno-turistický pochod, hudobný víkend ako aj detský a športový program k tomu bude tento rok na parádu :)

Novinka č.1 – Promenáda je super
Dôležitá zmena je miesta konania. Po úspešných ročníkoch na Slávii a minuloročnom Amfiku sme tentokrát vybrali Promenádu, a to z viacerých dôvodov:
- ide o veľmi populárne miesto, ktoré každý pozná, v podstate v centre mesta
- organizujú sa tu rôzne kultúrne udalosti, tak sme tam pridali ďalšiu
- poznáme ju veľmi dobre, organizujeme tam už vždy v auguste Slávnosti piva, poznáme tam každý strom

Novinka č.2 – hudobný program je zadarmo
Celý hudobný program bude oba dni ZADARMO. Vďaka sponzorom a podporovateľom. V piatok začína o 19:30, hneď po odštartovaní behu Trnavská 13 RUN a trvá do 23:00 a v sobotu budeme mať kapely už skoré poobedie až do 23:00. Čakajú nás chuťovečky, tradičné a originálne kapely a skvelá sobotňajšia rocková odpalovačka.

Novinka č.3 – už nie obyčajné tričká
Tento rok sme pripravili špeciálnu edíciu „tričiek“ k 20.ročníku fungovania Trnavskej 13. Prezradíme, že to nebudú tradičné tričká, ale polokošele v krásnej trnavskej farbe. Polokošele preto, lebo chceme zvýrazniť jubileum, ktoré si spolu s vami chceme poriadne užiť. Tričká prídu na prelome apríla a mája, pôjdu na dračku, kto nemá túto edíciu, toho do podnikov snáď ani nepustia :)

Novinka č.4 – súťaž s fotkami
Chceme, aby to bola udalosť pre všetkých podporovateľov Trnavskej 13, Trnavčanov a návštevníkov za posledných 20 rokov. Na našej facebookovej stránke budeme uverejňovať postupne fotky zo všetkých ročníkov Trnavskej 13. Ak ste naši fandovia, zapojte sa do súťaže o 3 tričká a špeciálnu cenu Trnavskej 13.
Súťaž je jednoduchá – zverejnite fotku z ktoréhokoľvek ročníka Trnavskej 13 na našom facebooku v udalosti Trnavská 13 a získajte pre ňu najviac hlasov. Prví traja získajú tričko Trnavskej 13 a špeciálnu cenu získa fotka, ktorá sa bude najviac páčiť organizátorom Trnavskej 13.

Novinka č.5 – celodenné i večerné premietanie
Večerné či nočné premietanie sa nám v minulosti osvedčilo. Či už to boli zápasy Majstrovstiev sveta 2014, Majstrovstiev Európy 2016 (plný Amfik) alebo poznávanie uličiek starej Trnavy (Slávnosti piva) spojené s premietaním na hradbách, ktoré sme robili ako prví v Trnave, všetko sa stretlo s veľkým úspechom.
Tentokrát chceme zavolať na 20.ročník všetkých priaznivcov a pozrieť sa na posledných 20 rokov inak. Počas celého dňa budeme hovoriť zaujímavosti o jednotlivých ročníkoch, ukážeme tričká, ktoré vtedy boli na pochode, pozrieme si zábery, ktoré ste možno ešte nevideli. Určite sa na nich nájdete. A k tomu kopec súťaží a zábavy.
Postupne budeme pridávať ďalšie infošky, sledujte facebook i web a vidíme sa 9-10.júna NAJNESKÔR!!!

Miesto konania podujatia: Promenada, Bernolákov Sad, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 9. Júna 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Júna 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3786N 17.582E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Trnavská 13

Fotografie
Podobné podujatia
Rybárske preteky 2024
Rybárske preteky 2024
RO Gazárka, Šaštín - Stráže
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Kostolanský májovec
Overené podujatieKostolanský májovec
futbalový štadión, Veľké Kostoľany
Žiadny obrázok
Overené podujatieBLACK SWANS KROS DUATLON 2024
Jazero Striebornica, Moravany nad Váhom