Turnaj o vajnorský ľadový pohár

Podujatie Bratislava

Turnaj o vajnorský ľadový pohár

Vážení športoví priatelia.

Nastal opäť čas zmerať si sily už v jubilejnom 10. ročníku o  “Vajnorský ľadový pohár”

V sobotu 26. januára 2019 v športovom areáli Alviano na vajnorskej ľadovej ploche bude možnosť zmerať si sily s amatérskymi hokejovými tímami. Tešíme sa tradičného účastníkov turnaja, či návštevníkov našej plochy, ktorí máte u nás už preverené podmienky „domáce prostredie“, ale radi privítame i nové amatérske tímy z Vajnôr, či blízkeho okolia.

Hrací systém je otvorený, bude upresnený podľa počtu prihlásených tímov. V prípade 5 a menej tímov bude turnaj odohraný systémom každý s každým. V prípade 6 tímov budeme hrať skupinovou formou a následne play-off a zápasmi o umiestnenie v jednom dni. Otvorenie podujatia je plánované o 8.30.

Zápasy bude viesť rozhodca, areál bude ozvučený, zápasy moderované, čas i skóre zápasov vizualizované na externej elektronickej tabuly, pre tímy bude zabezpečené občerstvenie a pre prípad potreby zdravotná služba zo Slovenského červeného kríža. Víťazi si odnesú pohár i medaile s logom podujatia, ktoré im slávnostne odovzdá starosta miestnej

Neváhajte sa prihlásiť a príďte si vychutnať atmosféru tohto amatérskeho športového podujatia v jednom z najobľúbenejších slovenských športov.

Radi Vás privítame aj Váš hokejový tím na turnaji o  “Vajnorský ľadový pohár”

Bližšie info:

Ing. František Kubala

Referent športu Mestská časť Bratislava-Vajnory

+421 911 445 458

kubala@vajnory.sk

Fotografie
Podobné podujatia