UDVart festival 2017

Podujatie Fiľakovo

UDVart festival 2017

Szereted a nyári fesztiválokat? Szereted a nem megszokottat? Szeretsz megismerni új dolgokat és érdeklődsz a művészetek iránt? Akkor az UDVart fesztivál pont neked való!

Július elején a Városi Honismereti Múzeum udvara három napra teljesen megtelik művészettel. A minőségi koncertek mellett – Szabó Balázs Bandája, Smola a Hrušky, Gypo Circus, Jóvilágvan, Steve Misik & Co. és mások – lesznek irodalmi programok (akár zenével fűszerezve), különféle alkotóműhelyek (történelmi fényképészet, képzőművészet, kreatív írás, slam műhely, capoeira, ütőhangszerek, zenei workshop és fesztiválinstallációk), valamint filmvetítéssel egybekötött előadás, slam poetry, esti mozi, sőt gyerekprogramok is. A jó fesztiválhoz nem hiányozhat a jó kézműves sör sem, illetve a csocsó vagy a mászófal. De a felsorolt kísérőprogramok még mindig csak a teljes kínálat töredékét képezik, így aki bővebb és frissebb információkat szeretne, az látogasson el a weboldalunkra a www.udvartfestival.com címen vagy kövessen minket itt facebookon is!

Az UDVart fesztivál védnöke Kerekes Vica színművésznő.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Máš rád/rada letné festivaly? Miluješ nezvyčajné veci? Rád/rada spoznávaš niečo nové a zaujímaš sa o rôzne formy umenia? Ak tvoja odpoveď je kladná aspoň na jednu z otázok, tak festival UDVart je práve pre teba!

Začiatkom júla sa dvor Mestského vlastivedného múzea zmení na miesto umenia. Festival láka ľudí nie iba kvalitnými koncertami – Smola a Hrušky, Gypo Circus, Steve Misik & Co., Dancing with the Wrong Girl a ďalší – ale aj workshopmi (historická fotografia a výtvarné umenie, capoeira a perkusionistický workshop, hudba a festivalové inštalácie) alebo ďalšími programami ako večerné kino, perkusionistická show alebo programy pre detí. K dobrému festivalu rozhodne patria dobré remeselné pivá, či stolný futbal alebo lezecká stena. Spomínané aktivity však ešte stále tvoria iba zlomok programu festivalu, takže pre viac a vždy najnovšie informácie navštívte našu webovú stránku www.udvartfestival.com alebo sledujte nás tu na facebook-u!

Garantom festivalu UDVart je herečka Vica Kerekes.

Miesto konania podujatia: UDVart, Hlavná ulica 14, Fiľakovo
Vstupenky: http://udvartfestival.com/hu/jegyek
Dátum začiatku podujatia: 7. Júla 2017 12:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Júla 2017 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2703N 19.8236E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia UDVart festival 2017

Fotografie
Podobné podujatia