UniCon 2017

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Iné podujatia
Ďalšie podujatia v meste Trnava

UniCon 2017

Rok 2016 prebehol raz-dva, no v hernom svete sa toho stihlo udiať neúrekom. Mobily značnej časti populácie spoznali rozšírenú realitu vďaka hre, ktorá výnimočným spôsobom oslávila 20. výročie od prvého uvedenia. Virtuálna realita nadobudla reálne kontúry vďaka prvým komerčne úspešným headsetom a e-sports sa definitívne stali mainstreamvou zábavou porovnateľnou s vrcholovým športom.

Výraznými zmenami si prešiel aj náš/váš univerzitný festival. Aj naďalej bude venovaný hrám, hráčom a hraniu, no oproti prvému ročníku využijeme viaceré priestory. K dispozícii budú okrem chodieb školy a outdoorovej plochy ďalšie 2 poschodia, z ktorých každé bude zamerané na inú oblasť.

Prvé bude venované offline zábave a vzdelávaniu, druhé starým aj novým herným konzolám, no a tretie naplnia ukážky najnovších technológií. Okrem toho sa môžete tešiť na plnohodnotný stream z turnajov, cosplayový contest, zahraničných hostí a mnohé ďalšie novinky.

Neustále vyľaďujeme tiež program paneloviek a prednášok, ktorý sa pokúsime rovnomerne rozložiť na sobotu a nedeľu tak, aby ste nemuseli robiť žiadne veľké kompromisy. O všetkom, čo tento rok chystáme, vás budeme pravidelne informovať prostredníctvom tohto eventu a na stránke UniConu. Stay tuned and spread the word!

V prípade, že nám chcete nejakým spôsobom pomôcť spraviť festival ešte lepším, neváhajte a píšte na info@unicon.lol

Miesto konania podujatia: FMK Jama, V jame 3, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 17. Februára 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Februára 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3808N 17.5973E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia UniCon 2017

Fotografie
Podobné podujatia