UTEKAJ, NITUŠKA

Podujatie Ružomberok

UTEKAJ, NITUŠKA

Divadelný spolok partnerského mesta Kroměříž, priatelia RND RosaThea a OZ RosArt vás pozývajú na hudobnú komédiu Utekaj, Nituška!

Slovo o hre:
Opäť po roku prichádza do Ružomberka so svojou produkciou Divadelný spolok Kroměříž (CZ). Tentoraz prináša hudobnú komédiu - Utíkej, Nituško! - veľmi vydarený a nápaditý prepis slávneho operetného vaudevillu Mam‘zelle Nitouche, ktorý už viac ako sto rokov baví divákov po celom svete a nestráca nič zo svojej sviežosti.

Viesť dvojitý život prinesie mnoho nebezpečných a komických situácií a keďže sa to dohráva v dvoch absolútne odlišných a atraktívnych prostrediach ako je kláštor a divadlo, o komické situácie nebude núdza.

Autor tohto brilantného prepisu Ľubomír Feldek využíva zápletku dvojitej identity jednej z postáv a tento fenomén rozšíri aj v prípade ďalších postáv. O vtip a humor určite nebude núdza. Chýbať nebudú ani hravé a milé melódie pôvodnej francúzskej operety F. Hervého.

Hrajú: Michaela Vachová, Miloslav „Kuba“ Kuběna, Bronislav Mašík, Jan Raclavský, Renata Kuběnová, Kateřina Suchá, Renata Odložilová, Alena Susová

Fotografie
Podobné podujatia