Valentín na Lietavskom hrade

Podujatie Lietava

Valentín na Lietavskom hrade

Srdečne vás všetkých pozývame na tradičnú benefičnú akciu Valentín na Lietavskom hrade - aj pre nezamilovaných . Tento rok sa vidíme už po 16. krát. V sobotu 17. 02. 2024 od 11:00 Vás budeme čakať – my – dobrovoľníci Združenia na záchranu Lietavského hradu.
Nebudú chýbať domáce grilované klobásy, čaj, rum, varené víno, LE-GEN-DÁR-NA TOMBOLA. V expozícii sa môžete tešiť na ukážky a výklad o dobových zbraniach od členov Spolku sv. Šebastiána, v dobovom oblečení s funkčnými replikami zbraní, ktoré sa kedysi na hrade naozaj používali. Detaily k akcii budeme priebežne upresňovať. Vstup na akciu je zdarma. Občerstvenie na nádvorí hradu bude za dobrovoľný príspevok, ktorý poslúži na opravy hradu Lietava.

Ak sa k nám chystáte
1) Budeme radi, ak si donesiete vlastné hrnčeky a pomôžete nám nevytvárať zbytočný odpad. 2) Nezabudnite na turistické paličky, dobré topánky, teplé oblečenie a pitie. Na hrade nás bude veľa, cesta býva i blatistá a šmykľavá. Expozícia a bufet budú v niektorých momentoch preplnené a tak sa vám nemusí podariť zohriať hneď. 4) Napečte a prineste koláče. Stalo sa takou milou tradíciou, že mnohí donesieme koláče a ponúkame sa navzájom. Prestretý stôl bude aj tento rok 5) Psíčkari! Vaši miláčikovia sú aj naši miláčikovia a ste vítaní spolu, ak vaši kamoši znášajú dobre viac ľudí. Zbaľte však prosím náhubky.

Pokiaľ by ste radi našu akciu podporili sponzorsky, napríklad cenami do tomboly, pohostením, či ako mediálny partner, ozvite sa nám. Vďaka.


Fotografie
Podobné podujatia
Stavanie mája
Overené podujatieStavanie mája
Námestie M. R. Štefánika, Trstená