Vanlife Meet 2023

Podujatie Nitra

Vanlife Meet 2023

VANLIFE MEET festival je stretnutím nadšencov slobodného cestovania.
Lístky v predpredaji sa výhradne vzťahujú na večerný program v sobotu 24.6.2023 od 18:30 – 03:00.

LA3NO DELUXE - www.fb.com/la3nocubano
Predstavujeme vám hlavných hostí sobotnej noci, ktorých poznáte skôr pod menom La3no Cubano. Ako sami hovoria - sú tanečnou slovenskou kapelou, fungujúcou už od roku 2005. Hrajú dobre namiešaný Worldmusic koktejl so sviežou príchuťou slovenského folklóru, etno-elektro a rôznych tanečných rytmov (cigano, latino, cumbia, afrobeats, dnb, reggaeton, orient, balkano, či experimental).

Janka Travel Hacker - www.fb.com/janka.travelhacker
Janka „Travel Hacker“ Schweighoferová je blogerka a hackerka, ktorá Slovákom dáva praktické tipy, ako cestovať šikovne a lacno. Jej blog Travelhacker je plný návodov, ako na cestách ušetriť čas, nervy a peniaze a o tie najpraktickejšie tipy sa podelí aj s Vami na našom festivale. Ako o sebe sama hovorí, tak je úplne normálna baba, ktorá žije na Slovensku a nech sa jej vo svete akokoľvek veľmi páči, rada sa stále vracia naspäť. Vďaka cestovaniu získava kopec inšpirácie, čas na seba a nové intenzívne zážitky. Verí, že cestovanie a spoznávanie nových krajín mení pohľad na svet a rozširuje obzory. Jej snom je mať externý žalúdok, aby mohla jesť stále. O jej gastro zážitkoch a cestovateľských tipoch vám povie viac vo svojej prednáške na Vanlife Meet 2023! >>> travelhacker.blog/o-travelhackrovi

MILOSLAV KOLLÁR - www.fb.com/miloslavko
Narodil sa s nádejou. Žije zmysluplne. Zomrie šťastný. Milo vám zahrá na citare ľubozvučné tóny na večernú pohodu predtým, ako to roztočia ďalšie kapely.

PIKOSCHKY - www.fb.com/pikoschkyband
Pikoschky sú spojením 3 hudobných svetov a hlavne 3 skvelých kamarátov, ktorým to hrá aj na stage-i a aj pod ním. Energia ich vystúpení by sa dala krájať. V podstate ide o improvizáciu spojenú so žánrami ako nu jazz, funk, electro swing, house, či drum&bass. Mário Belák zahrá na saxofón, ktorý hrá v rámci niekoľkých projektov a kapiel. Najviac ho zaujíma jazz, ktorý aj študoval v zahraničí. Samuel Kovács zas príde aj s jeho gitáre a nenechá žiadne srdce smutné, ale skôr rozcítené, či šialene poskakujúce lebo jeho hranie je skutočným zážitkom. Samuel spolupracoval s poprednými slovenskými umelcami a je autorom nejedného hitu. Numa Be uzatvára toto trio s jeho DJskými skills a mixuje jednotlivé skladby do súvislého mixu v rámci koncertov. Mimo kapelu sa zameriava na hranie drum&bass a afro house music, a taktiež je majiteľom značky Basement.

NUMA BE - www.fb.com/numabebsmnt
Numa Be je DJ, muzikant a promotér z Nitry. Na rôznych podujatiach hráva vyše 14 rokov a najviac ho poznáte aktuálne v jeho drum&bass-ovej polohe, ale jeho srdcu je veľmi blízky aj rovný beat, konkrétne Afro House. Je taktiež členom tria Pikoschky a jedným z organizátorov Vanlife.

Čo je to VANLIFE?
Bývanie v dodávke je životným štýlom bývania na plný alebo čiastočný úväzok vo vozidle, ktoré bolo upravené. V takýchto vozidlách nájdeme základné vybavenie ako priestor na spanie, či varič až po plne vybavenú kuchyňu, toaletu, solárne panely či dostatok úložného priestoru. Niektorí vanliferi si vybrali tento životný štýl a hľadajú slobodu, sebestačnosť a mobilitu bez toho, aby museli platiť za bežné stacionárne bývanie, zatiaľ čo pre iných to môže byť forma ekonomického a dobrodružného cestovania. Aj keď pojem vanlife znamená život v dodávke, je možné využit aj iné typy vozidiel ako autobusy, obytné vozidlá (RV), cestovné prívesy alebo mobilné domy. Na bývanie sa dokonca dajú prispôsobiť aj SUV alebo offroady. Počas tohto podujatia si budete môcť prezrieť rôzne typy vozidiel prispôsobených na cestovanie a bývanie v nich.

Facebook event: www.facebook.com/events/1834428520277475

18:30 – 03:00

Začiatok podujatia: 24.06.2023
Fotografie
Podobné podujatia