Vianočná Kapustnica - Rimavská Sobota 2019

Podujatie Rimavská Sobota

Vianočná Kapustnica - Rimavská Sobota

Vianočná kapustnica v Rimavskej Sobote už po 6. krát.
Vytvorte s nami nezabudnuteľnú atmosféru Vianoc 20.12.2019 priamo na našom krásnom Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote.

Blíži sa čas Vianoc. Čas, kedy sa deťom plnia sny, domácnosti voňajú ihličím a koláčikmi a celé mesto ožíva v sladkom očakávaní Štedrého večera. Čas, kedy majú ľudia k sebe oveľa bližšie, radi sa na chvíľku zastavia a spolu s blízkymi si vychutnajú čarovnú atmosféru sviatkov.

Podujatie bude moderovať Andrej Bičan a vystúpi Kabát Revival.

Organizačné pokyny: http://nasasobota.sk/wp-content/uploads/2019/11/kapustnica-organizacne.pdf

Registrácia Tímov: http://nasasobota.sk/vianocna-kapustnica-2019-registracia-timu/

Radi by sme Vám ponúkli príležitosť stráviť vianočné chvíle so svojimi rodinami, priateľmi a kolegami priamo na krásnom Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote a preto si Vás v mene občianskeho združenia Naša Sobota dovoľujeme pozvať na obľúbené Vianočné stretnutie pri kapustnici, ktoré pripravujeme v termíne 20. 12. 2019.

Aby sme sa spolu poriadne zabavili, organizujeme v spomenutom termíne pre firmy, inštitúcie, či priateľské kolektívy z regiónu Rimavskej Soboty už tradičnú súťaž vo varení tej najlepšej vianočnej kapustnice. Súťaž bude prebiehať na Hlavnom námestí od 12:00 a bude výdatne sprevádzaná zábavným hudobným a kultúrnym programom. Víťazi súťaže budú vyhlásení o 20:00. Bohatý program vyvrcholí veľkolepou Laserovou Show.

Budeme veľmi radi, keď Vás budeme môcť privítať medzi nami a s Vašou pomocou pripravíme všetkým zúčastneným aj občanom mesta nezabudnuteľný predvianočný zážitok.

Tešíme sa na Vás a držíme palce, aby práve Váš tím pripravil tú najchutnejšiu kapustnicu!
Fotografie
Podobné podujatia