Vianočná tržnica 2023

Podujatie Bratislava

Vianočná tržnica 2023

Stará tržnica, BRaK, Urban Market a hlavný partner Slovenská Sporiteľňa vás pozývajú na Vianočnú tržnicu 2023!

Zažite s nami týždeň plný unikátnych výrobkov, kde budete mať od 17. do 22. decembra jedinečnú príležitosť vybrať originálne darčeky pre svojich blízkych.

Čo vás čaká?

Predajná prehliadka nezávislej módy, dizajnu a umeleckej tvorby
Malé i veľké vydavateľstvá Kvalitné potraviny a dobroty od lokálnych producentov Umelci a mnohí ďalší!

Sprievodný program
Tešiť sa môžete na sprievodný program pre deti aj dospelých! Viac info už čoskoro na našich sociálnych sieťach.

Slovenská sporiteľňa, prichádza s inovatívnou službou GoodPay, vďaka ktorej môže každý návštevník a návštevníčka platiť pohodlne a bezpečne bezkontaktne a zároveň tým prispieť na dobrú vec.
Za zrealizovaných 10 tisíc bezkontaktných platieb počas nákupov na Vianočnej tržnici venuje Nadácia Slovenskej sporiteľne 5 tisíc eur neziskovej organizácii Červený nos Clowndoctors na pomoc deťom, ktoré musia tráviť Vianoce v nemocnici.

Vstup voľný

ZERO WASTE
Kávu, ale aj ďalšie nápoje so sebou, dostanete do zálohovaného GOCUP pohára. Ten môžete po dopití vrátiť a vziať si naspäť 1 € zálohu alebo si ho ponechať. Riady a poháre používané predajcami na Street Food Parku sú kompostovateľné. Svoje odpadky, prosím, vyhadzujte v našich recyklačných staniciach, kde vás usmerníme ohľadne správneho triedenia. Ďakujeme! Hlavným partnerom Starej tržnice aj projektu Vianočná tržnica 2023 je Slovenská sporiteľňa. Tešíme sa na vás!

V nedeľu: 10:00 - 20:00
Pondelok až piatok: 12:00 - 20:00


Fotografie
Podobné podujatia