Vianočné láskavé trhy 2023

Podujatie Bratislava

Vianočných Láskavých trhov

Vstúp do kúzelného sveta Vianočných Láskavých trhov, kde sa snúbi láska, tvorivosť, pohoda a magická atmosféra! ..a toto všetko sa spája do nezabudnuteľného zážitku!

KDE? Ateliér Láskavo, Súkennícka 4 (Apollo Klub, treba vojsť do dvora), Ružinov, Bratislava
KEDY? 16.12. 2023, od 10:00 do 19:00

VSTUPNÉ:
NA TRHY: 4eurá (od 12 rokov) platí sa na mieste - v cene vstupného je jeden nápoj - limonáda/ čaj/ nealko punč. JE POTREBNÉ PRINIESŤ SI VLASTNÝ POHÁR/HRNČEK

WORKSHOPY: pokiaľ nie je uvedené inak, vstup na workshopy je za dobrovoľný príspevok priamo danej osobe
KAKAO A KONCERT Stanka ♡ Natal Klemanová a Michal Kulich: PREDPREDAJ 25eur DO DO 14.12. 2023 NA MIESTE 35eur -info o zaplatení vstupného v správe u Stanka

ČO TI LÁSKAVÉ TRHY PONÚKAJÚ?
Nové priateľstvá Plnohodnotné rozhovory Tvoje chuťové poháriky objavia nové radosti Nové pohľady na život Interaktívne workshopy a hlboké prednášky o osobnostnom raste a duchovnom rozvoji Unikátne handmade poklady od šikovných ľudí Krása, radosť a tvorivý duch Harmonická atmosféra pre celú rodinu, priateľov A ešte oveľa, oveľa viac!

ČO V SKUTOČNOSTI ZNAMENAJÚ LÁSKAVÉ TRHY?
Pár slov z môjho srdca.. ,,Tieto trhy sú naplnené láskou v podobe umenia, tvorby, života, radosti, priateľstva a rodiny. Je to miesto, kde sa cítiš ako doma Pre všetkých - veľkých aj malých, rodiny s deťmi, pre ženy a mužov. Môj srdcový projekt, ktorý spája ľudí v jedinečných zážitkoch Láskavé trhy sa konajú od septembra do apríla každý mesiac. Okrem trhov sa tu vždy deje niečo vzrušujúce - workshopy a prednášky, kde odhaľujeme nové možnosti vedomého, šťastného a zdravého života " Dokážeš si predstaviť, aký by mohol byť tvoj život s novým pohľadom, s novými skúsenosťami? Príď a zaži ten najúžasnejší deň, aký si vôbec vieš predstaviť Okrem nových informácii si určite so sebou odnesieš aj niečo krásne zo slovenskej tvorby! Večer o 19:50 ťa pozývam na magickú slávnosť, oslavu života, kde si pripijeme medicínou lásky, 100tným kakaom za sprievodu hlbokých liečivých mantier a piesní v podaní úžasných hudoníkov, Natálie Klemanovej a Michala Kulicha Je čas spoločne oslavovať lásku, život, priateľstvo, rodinu, komunitu, krásu, umenie a všetko, čo nám robí radosť! Tu a teraz Pozývam všetkých zažiť magic života!

Začiatok podujatia: 16.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia