Vianočné trhy v Dúbravke

Podujatie Bratislava

Vianočné trhy v Dúbravke

Vlani na skúšku, tento rok už s bohatším kultúrnym programom. Na vianočné trhy nemusia Dúbravčania cestovať nikam ďaleko, na pár dní sa rozložia aj pred tunajším Domom kultúry Dúbravka. Začnú sa vo štvrtok 15. decembra a potrvajú do soboty 17. decembra.

Okrem stánkov s darčekmi a dobrotami, stretnutí pri pohári vareného vína či lokši, čaká Dúbravčanov aj trojdňový bohatý kultúrny program. O dobrú náladu a sprevádzanie celým podujatím sa postará moderátorská dvojica – hercov a redaktorov Dúbravskej televízie – Natália Kajzerová a Juraj Vodila.

Štvrtkový program je orientovaný skôr pre starších, piatok má patriť mladým, no s Fragile, čiže vokálnou skupinou zloženou z rôznych známych osobností, sa isto zabavia všetci. Sobota s divadielkom a rozprávkou je zas venovaná rodinám a deťom.
„Na záver trhov pripravujeme malé svetelné prekvapenie,“ pozýva Peter Varga, riaditeľ Domu kultúry Dúbravka. „O ôsmej večer je v sobotu pred kultúrnym domom pripravená UV šou.“

Súčasťou vianočných trhov má byť počas piatku aj živý betlehem s tvorivými dielňami, v sobotu umelecké remeslá a tvorenie v modrej sále kultúrneho domu a vonku pred stromčekom Detská Mini ZOO Devín. V galérii kultúrneho domu sa dá počas celých trhov pozrieť benefičná predajná výstava obrazov zo zbierok Detvianskej umeleckej kolónie.

Súčasťou dúbravských vianočných trhov budú remeselné stánky, rôzne zdravé dobrotky, detský kútik s tvorivými dielňami zameraný na výrobu vianočných ozdôb a programom, ktorý zastrešuje Projekt Život

Miesto konania podujatia: Dom kultúry Dúbravka, Saratovská 2/A, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 15. Decembra 2016 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Decembra 2016 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1858N 17.038E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vianočné trhy v Dúbravke

Fotografie
Podobné podujatia