VIANOČNÝ HLAVNÝ TRH 2021

Podujatie Bratislava

VIANOČNÝ HLAVNÝ TRH 2021

V historickom centre Bratislavy môžete opäť zažiť tú pravú vianočnú atmosféru. Na Hlavnom a Františkánskom námestí sa už tradične bude konať Vianočný hlavný trh.

Vianočný hlavný trh je zameraný na kvalitu, ekológiu, bezpečnosť, ale i vizuálnu atraktívnosť a vytvára príjemnú vianočnú atmosféru v meste, ktorú si môžete užiť od 26. novembra až do 22. decembra.
Pripravených je viac ako 40 stánkov s vianočnými špecialitami, tradičnou slovenskou, ale aj medzinárodnou kuchyňou, voňavou kávou a tiež sa môžete tešiť na stánky, kde nájdete pochúťky bez lepku/bez mäsa/bez laktózy a napríklad aj darčeky. Vianočnú atmosféru budú dotvárať playlisty s obľúbenými vianočnými pesničkami známych osobností. Vstup na Vianočný Hlavný trh bude podľa aktuálneho nastavenia Covid semaforu v čase spustenia trhov buď v režime plne očkovaní alebo OTP.

ČO BY STE MALI NA BRATISLAVSKÝCH VIANOČNÝCH TRHOCH OCHUTNAŤ?
Ako v každom meste aj v Bratislave nájdete predovšetkým miestne špeciality. Výber je široký – nájdete veľa slaných aj sladkých pochúťok. Tu je zoznam dobrôt, ktoré by ste jednoznačne nemali vynechať: Lokša Husacina Cigánska pečienka Zemiaková placka Štrúdľa Varené víno – vyskúšajte lahodné lokálne víno. Medovina – najstarší alkoholický nápoj Slovanov s množstvom vitamínov Punč – na bratislavských vianočných trhoch nájdete punče od výmyslu sveta

Fotografie
Podobné podujatia