Vianočný Lokálny trh vo Zvolene

Podujatie Zvolen

Vianočný Lokálny trh vo Zvolene

Aby sme v tejto ťažkej dobe podporili lokálnych výrobcov potravín, rozhodli sme sa vo Zvolene zorganizovať vianočný predobjednávkový farmársky trh, kam sme pozvali overených výrobcov z regiónu a blízkeho okolia.
Prečo predobjednávkový? Pretože tovar je potrebné si dopredu objednať na stránke www.lokalnytrh.sk/zvolen kde nájdete všetky informácie a celú ponuku.
Má to mnoho výhod! Informácie o výrobkoch a výrobcoch si môžete pozrieť z pohodlia domova. Budete mať istotu, že objednaný tovar sa k vám dostane. Výrobcovia budú presne vedieť, koľko tovaru pripraviť a priniesť. A ušetrí to čas vám aj výrobcom a aj najazdené kilometre oproti rozvozu.
Tento model sa volá REKO, vznikol vo Fínsku, kde je veľmi obľúbený. Na jednom mieste si naraz prevezmete objednávky od viacerých menších výrobcov, ktorých tak môžete osobne spoznať a opýtať sa ich všetko, čo vás o výrobkoch a ich výrobe zaujíma.
Objednaný tovar vám výrobcovia osobne donesú v sobotu 12.12. o 10:00 na parkovisko pred gymnázium.
Aby si objednávky na náš trh zvládol vytvoriť naozaj každý, pripravili sme názorný návod ako postupovať https://lokalnytrh.sk/ako-objednavat
Ak by ste potrebovali poradiť, píšte nám cez messenger na m.me/lokalnytrh
Tešíme sa na stretnutie!
Fotografie
Podobné podujatia