Vianočný psí výmenník

Podujatie Zvolen

Vianočný psí výmenník

Vianočný psí výmenník (vymeň nepotrebné za užitočné)

Milí kamoši, určite má mnoho z vás doma psie veci, ktoré s vaším labkošom už nevyužívate, či už z dôvodu že z toho vyrástol, alebo vám to nesadlo či už danú vec nepotrebujete, je vám ľúto ju vyhodiť alebo odniesť do útulku, lebo čo ak sa niekedy ešte zíde ?

Z vlastnej skúsenosti viem, že nezíde, je len niekde v skrini v škatuli a čaká na svoju chvíľu, ktorá nepríde, lebo máme množstvo ďalších vecí.

Z tohto dôvodu sme sa rozhodli zorganizovať v našej škole PSÍČKARSKÝ VÝMENNÍK
Dones k nám veci, ktoré sú ešte v použiteľnom stave, funkčné, pekné, no už ich nepoužívaš a odnes si také, ktoré pre svojho psíka reálne využiješ.

Prijímame:
- Obojky, vodítka, stopovačky - postroje - Oblečenie, šatky, čokoľvek zo psieho šatníka - Nevhodné krmivo (ešte v záručnej dobe) - Pamlsky, ktoré tvojmu psíkovi nesadli - Konzervy - Knihy o psoch - Hračky - A iné (čokoľvek čo súvisí so psami)

Psí výmenník sa uskutoční 2.12. 2023 v priestoroch Lokiho psej školy vo Zvolene (P.O. Hviezdoslava 22 / v prípade, že nás neviete nájsť volajte 0911 014 442)

A pozor ! Veci, ktoré si nenájdu svojich nových majiteľov odovzdáme do vybraného útulku, tak isto môžete doniesť produkty a veci priamo pre útulok – bude pre nich vyhradené špeciálne miesto, kam môžete nosiť veci konkrétne pre psíčky do útulku.


Fotografie
Podobné podujatia
Dni vína MOVINO
Overené podujatieDni vína MOVINO
Vinárstvo MOVINO, Veľký Krtíš
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica
Beseda s Pavlom Sibylom
Overené podujatieBeseda s Pavlom Sibylom
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Pobočka Centrum, Banská Bystrica
MILÉ.MALÉ pre teba
Overené podujatieMILÉ.MALÉ pre teba
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica