Víkendové tvorenie fraktálnej kresby - Umelecký fraktál

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy, Remeslá
Ďalšie podujatia v meste Košice
Podrobnejšie informácie: jbakicova@gamil.com

Pozývame vás na Víkendové tvorenie plné zázrakov a kreativity vo Výmenníku Važecká v Košiciach! Dňa 28.5.2023 od 13:00 do 15:00 vám prinášame nevšedný kurz fraktálnej kresby s názvom "Umelecký fraktál".

Fraktálna kresba je zvláštna technika, ktorá sa kreslí so zatvorenými očami. Na tomto kurze sa presuniete do sveta vnútorných vzorcov a tvarov. Zatvorte oči, otvorte svoje vnútro a prepustite sa do vlny tvorivosti, kde každý vytvorený ťah farbičkou je výsledkom vašej vnútornej intuície.

Nemusíte mať žiadne predchádzajúce skúsenosti s kresbou. Inštruktori s dlhoročnou praxou vás povedú cez proces fraktálnej kresby, podporia vašu tvorivú víziu a pomôžu vám objaviť vnútorné bohatstvo vašej tvorivosti.

Všetky potrebné materiály budú zabezpečené, takže si nemusíte robiť žiadne starosti. Stačí prísť s otvoreným srdcom a pripravenosťou pustiť sa na cestu objavovania nových dimenzií tvorivosti.

Pripojte sa k nám na tomto jedinečnom víkendovom tvorení vo Výmenníku Važecká v Košiciach a prepustite svoju fantáziu na plátno. Rezervujte si svoje miesto čo najskôr, pretože kapacita je obmedzená.

Tešíme sa na vás a na spoločné prežívanie umeleckého žážitku vo Výmenníku Važecká v Košiciach!"

Meno organizátora: Tvoríme farbami oz
Fotografie
Podobné podujatia