Víkendový kurz Maľovanie horúcim voskom - Enkaustika

Podujatie Košice

Víkendový kurz Maľovanie horúcim voskom - Enkaustika
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy, Remeslá
Ďalšie podujatia v meste Košice
Podrobnejšie informácie: jbakicova@gamil.com

Vitajte vo Výmenníku Važecká v Košiciach! Máme pre vás úžasný plán na víkendové tvorenie plné farieb a vášne. Pripojte sa k nám 28.5.2023 od 10:00 do 12:00 na kurz maľovania horúcim voskom!

Na tomto kurze získate príležitosť objaviť jedinečnú techniku maľovania, kde pomocou žehličky a voskov vytvoríte originálne umelecké obrazy. Nechajte sa inšpirovať hrou farieb, textúr a tvarov, ktoré vzniknú pri kontakte vosku. Vaša kreativita nebude mať žiadne hranice, pretože každý vytvorený ťah prinesie nové prekvapenie a zážitok.

Kurz je vhodný pre každého, bez ohľadu na skúsenosti s maľovaním. Profesionálni inštruktori vás prevedú krok za krokom technikou maľovania horúcim voskom a pomôžu vám rozvinúť vaše umelecké schopnosti.

Nemusíte si nosiť žiadne materiály, všetko potrebné bude pre vás pripravené. Stačí prísť s otvoreným srdcom a pripravenosťou objaviť nový spôsob vyjadrenia svojej tvorivosti.

Pripojte sa k nám na tomto nezabudnuteľnom víkendovom tvorení v prostredí Výmenníku Važecká v Košiciach a vytvorte si jedinečné umelecké diela plné energie a vášne. Nezmeškajte túto príležitosť a rezervujte si svoje miesto už dnes!

Tešíme sa na vás a na spoločné prežívanie tvorivosti vo Výmenníku Važecká v Košiciach!"

Meno organizátora: Tvoríme farbami oz
Fotografie
Podobné podujatia