VSE City Run 2022

Podujatie Košice

VSE City Run 2022
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Košice

VSE City Run 2022

"VSE CITY RUN - vyhráva jeden pomáha každý"
Jeden z najväčších charitatívnych behov na Slovensku sa po pandemickej prestávke vracia do košických ulíc, aby opäť rozhýbal, zabával, ale najmä pomáhal.

VSE CITY RUN je originálnym konceptom charitatívnych behov v centrách miest východného Slovenska, ktorý je súčasťou celoročného športového programu Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach.

Prvý štartový výstrel zaznel v roku 2008 v Košiciach a dnes sa radí medzi najväčšie charitatívno-športové eventy na Slovensku. Aktívne sa ho zúčastnilo už 40 180 bežcov v 7 mestách a hodnota charitatívnej pomoci v roku 2021 dosiahla sumu takmer 150 000 EUR. Do projektu sa každoročne zapájajú deti, seniori, amatérski športovci, športové kluby, študenti i známe osobnosti. Štartovné z nesúťažného 4 km behu je každoročne v plnej výške venované v prospech vybraného obdarovaného subjektu. K výťažku zo štartovného sa pripočíta aj finančný dar od generálneho partnera – Východoslovenskej energetiky a.s., ktorá pri tomto projekte stojí od jeho vzniku.

Podujatie okrem behu a charitatívnej pomoci prináša aj atraktívny sprievodný program, hudbu a záverečnú tombolu.

PROGRAM
16:25│VSE City Ride / nesúťažná manifestačná jazda pešou zónou určená pre korčuliarov, cyklistov, kolobežkárov… 16:30│Prechádzka VSE City Run 17:00│VSE City Run

17:00

Fotografie
Podobné podujatia