Vybeer sa na Silné Reči - Nitra

Podujatie Nitra

Vybeer sa na Silné Reči - Nitra

Lístky v sieti Ticketportal SK alebo priamo tu https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23476

Sedíš doma, klikáš striedavo do telefónu a do noutbúčiku, posielaš snepčetíky a od rána si sa neosprchoval? Možno je najvyšší čas pozrieť sa realite do očí, použiť mydlo, deodorant, voňačku z veľkej noci a vyraziť do ulíc!

Poď si užiť stretko s kamošmi, svoje obľúbené pivko a to najlepšie zo súčasnej slovenskej stand-up comedy na Silne Vybeeranej Tour! Už čoskoro sa v tvojom meste a v tvojom obľúbenom podniku objavia chlapsi a dievčatá zo Silných rečí a zabavia ťa tak, že ti pivečko potečie nielen hrdlom, ale aj nosom a ušami.

Príď do mesta, daj si pivko, odfoť sa, tagni sa a vyhraj výlet do pivovaru, na chatu, alebo na Oktoberfest! Vidíme sa v tvojom meste!

V nitrianskom Music a Cafe Trnava vystúpia v utorok 4. apríla títo komici:

Ján Gordulič (oficiálna stránka)
Zakladateľ a líder show. Nesie si so sebou temnú nálepku Poštára Janka, ktorej sa už v živote nezbaví. Pracuje tiež ako scenárista a kreatívec, ale jeho vášňou je humor, podkopávanie dogiem a narúšanie pokojného spolunažívania s kresťanmi.

Gabo Žifčák
Pochádza z Vysokých Tatroch, ale ako tradičný východniar žije v Bratislave. Vo voľnom čase sa venuje najmä teórii borovičky. Jeho najväčším životným cieľom bolo nájsť si frajerku, ale potom si povedal, že človek by si mal v živote dávať reálne ciele. Jeho ľudový humor zo života si určite nájde cestu aj k vám.

Lujza
Talentovaná herečka, ktorá sa nebojí hovoriť veci na rovinu sa v stand-up comedy našla. Prostredníctvom svojich komediálnych vystúpení si lieči traumy z manželského života a dvoch detí.

Jakub Gulík
Rodák z Dubnice nad Váhom, kde už vyrástlo mnoho športových hviezd, preto si Jakub povedal, že bude komik. Za čo sme radi lebo keby sa rohodol pre niečo iné, teraz by bol niekde v NHL, NBA. NFL, FBI, NBC... a vy by ste tak nemohli pocítiť jeho dokonalosť na pódiu. Ale humor nie je taká sranda, ako by sa mohlo zdať, preto popri stand upu pracuje v bio obchode, aby mu z vás nepreplo.

www.silnereci.sk
www.instagram.com/silne_reci

Miesto konania podujatia: Music a Cafe Nitra, Akademická 1/A, Nitra
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=158899
Dátum začiatku podujatia: 4. Apríla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Apríla 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3081N 18.0987E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Vybeer sa na Silné Reči - Nitra

Fotografie
Podobné podujatia