Výstava motoriek 2017

Podujatie Banská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Festivaly, Výstavy a veľtrhy
Ďalšie podujatia v meste Banská Bystrica

V Europa SC nás čakajú dva týždne motorkárskeho adrenalínu. Unikátnu výstavu doplnia efektné exhibície.

 

Krásne rýchle stroje, napätie a štipľavá vôňa benzínu. To všetko bude súčasťou unikátnej výstavy motoriek, ktorú budú môcť návštevníci bystrickej Europa SC vidieť počas najbližších dvoch týždňov. Najväčší predajca motocyklov Motoshop Žubor predvedie silné stroje zvučných mien Harley Davidson, BMW, KTM, BRP, Kawasaki a Yamaha. Výstavu doplní pravý motorkársky zjazd, súťaže pre vášnivých motorkárov a adrenalínové exhibície.

 Atraktívny program začne už tento víkend. Po celom obchodnom centre budú rozmiestnené jednotlivé ostrovčeky venované konkrétnej značke alebo konkrétnej kategórii motocyklov, tak aby si mohli návštevníci centra porovnať modely od rôznych výrobcov na jednom mieste. Sobota a nedeľa (22.-23. apríla) bude patriť najmenším fanúšikom motoriek. V centrálnej zóne  obchodného centra vznikne dráha, na ktorej si budú môcť deti vyskúšať svoje riadiace zručnosti na kolobežkách. Zapojiť sa budú môcť aj do vedomostných súťaží o zaujímavé ceny. Pre staršie deti a násťročných bude pripravená v centre playstation s motorkárskou hrou.

„Táto výstava je unikátna nielen svojim obsadením v podobe krásnych motocyklov, ale aj rozsahom a netradičným programom, ktorý chytí všetky vekové kategórie. Nadšenci rýchlych motoriek si určite prídu na svoje a možno si vyberú na výstave aj svojho nového dvojkolesového miláčika,“ hovorí Viktor Maceják Marketing & Event Manager Europa SC.

Program bude pokračovať aj nasledujúci víkend. Posledná aprílová sobota bude skutočne „nadupaná“ a  v znamení adrenalínu v podobe motorkárskej show. O desiatej hodine sa chystá pravý motorkársky zraz, v ktorom určite uvidíte aj krásne nablýskané stroje zo súkromných zbierok. Celý sprievod povedie stanovenou trasou cez Banskú Bystricu smerom na Vígľaš, Hriňovú, prechádzať bude cez Brezno, Slovenskú Ľupču a na pravé poludnie sa vráti späť do obchodného centra. Po návrate sprievodu sa začne pred Europa SC motocyklová exhibícia profesionálnych jazdcov a milovníkov tohto športu. Podporiť ich príde aj slovenský motocyklový pretekár Štefan Svitko, ktorý si z pretekov na Rely Dakar 2016 v Južnej Amerike doviezol vzácne striebro a pamätnú sošku beduína. Usmiaty pretekár tak určite poteší aj zberateľov vzácnych autogramov.

Výstava potrvá do 1. mája, a tak deň zaslúženého voľna budete môcť využiť ešte na poslednú rozlúčku s rýchlymi motorkami. Bude sa skrátka načo pozerať!

 

Fotografie
Podobné podujatia