WARRIORS GAMES 6

Podujatie Košice

WARRIORS GAMES 6

Čaká nás v poradí už šieste kolo podujatí WARRIORS GAMES, kde sa okrem zaujímavých a napínavých zápasov v ringu môžete tešiť aj na parádnu afterparty.
Na podujatí uvidíte bojovať domácich borcov ako je Miroslav Gladič, Daniel Frankovič, či Filip Kovatsch, ale aj bojovníkov z celého Slovenska, reprezentantov Slovenska, profesionálov, amatérov, ako aj bojovníkov priamo z ulice, ktorí chcú zažiť adrenalín v ringu. WARRIORS GAMES prináša podujatia určené pre začínajúcich bojovníkov, ako aj skúsených borcov. Hlavným cieľom podujatí je dať možnosť pravidelne si zmerať sily s konkurenciou na boxerskej, MMA a K1 scéne a tým si potvrdiť svoju aktuálnu formu. Na našich podujatiach štartujú mená ako Lukáš Fernéza, Lukáš Labaško, Mário Zábojník, Dávid Vyletel, Jozeph Kostúr, Martin Gruy a ďalší skúsení bojovníci. 

Pri zakúpení VIP stola Vás okrem skvelého výhľadu na zápasy čaká aj:

VIP Stôl GOLD (300 €)
- exkluzívne miesta v prvej rade pri ringu - pokrmy (nárezová misa, chlebíčky, pagáče, pečivo, tyčinky) - nápoje (víno, whisky, energetický nápoj, nealko nápoje)

VIP Stôl SILVER (200 €)
- exkluzívne miesta v druhej rade pri ringu - pokrmy (nárezová misa, pagáče, pečivo, tyčinky) - nápoje (víno, vodka, nealko nápoje)

VIP Stôl BRONZE (150 €)
- skvelé miesta v tretej rade pri ringu - pokrmy (chlebíčky, pagáče, tyčinky) - nápoje (víno, nealko nápoje)

VIP Stôl (100 €)
- miesta v štvrtej rade pri ringu - pokrmy (chlebíčky, pagáče, tyčinky) - nápoje (víno, nealko nápoj)

Príďte sa pozrieť na kvalitné a napínavé zápasy a podporte svojho favorita.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia