West Side Story

Podujatie Prievidza

West Side Story

Najlepší muzikál všetkých čias prichádza priamo z Broadwaya aj do nášho mesta! Celosvetovo obľúbený „West Side Story“ uvidíte v náhradnom termíne, a to v nedeľu, 18. októbra 2020 o 19.00 h v Športovej hale v Prievidzi. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti.

Jeho uvedenie na Broadway v roku 1957 kompletne prepísalo históriu muzikálového divadla. Odvtedy sa nepretržite hrá na javiskách po celom svete. Ani po vyše šesťdesiatich rokoch neprestávajú nesmrteľné melódie Leonarda Bernsteina („Maria“, „Tonight“, „Somewhere“ alebo „I Feel pretty“) fascinovať divákov.

Tento novodobý príbeh Rómea a Júlie sa odohráva v newyorskej štvrti Up WEST SIDE v päťdesiatych rokoch. Je plný lásky, nenávisti, žiarlivosti a stretu dvoch odlišných kultúr. Otvára otázky rasové, ako i migračné, čím diváka dovedie až k slzám.

V muzikáli pod režijnou taktovkou Jána Jackuliaka zažijete obrovskú, dravú energiu, svetové hity i fantastické spevácke, herecké a tanečné výkony. Zahviezdi Dušan Cinkota, Tomáš Palonder, Gregor Hološka, Katarína Ivánková, Romana Dang Van, Silvia Soldánová, Ondro Antálek, Ján Jackuliak, Peter Trník a mnohí ďalší. Muzikál je tak zárukou fenomenálneho zážitku, ktorý vás postaví zo stoliček!

Vstupné od 24,00 €. Vstupenky zakúpite v sieti predpredaj.sk alebo v pokladni Domu kultúry Prievidza.

Fotografie
Podobné podujatia
3T -Tri tvorivé tvory
Overené podujatie3T -Tri tvorivé tvory
KKC Hviezda, Trenčín
Woody Allen: Sex noci svätojánskej
Overené podujatieWoody Allen: Sex noci svätojánskej
Divadelná sála, Posádkový klub (Dom armády), Trenčín, Trenčín
Moje baby
Overené podujatieMoje baby
KC Bojnice, Bojnice
ŤAPÁKOVCI
Overené podujatieŤAPÁKOVCI
Dom kultúry, Dolná Súča