World of Weddings 2023

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Výstavy a veľtrhy, Zábava, párty
Web podujatia:
www.worldofweddings.sk
Web organizátora:
worldofweddings.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: wow@wowweddings.sk
S láskou a nadšením Vám predstavujeme tento výnimočný zážitok, či už snívate o dokonalej svadbe, plánujete štýlovú rozlúčku so slobodou, alebo sa chcete len inšpirovať najnovšími trendmi.

Čaká na Vás čarovný svet svadobnej elegancie, kde nájdete všetko, čo potrebujete, od dokonalých šiat a dekorácií, až po exotické destinácie pre vašu romantickú svadobnú cestu, či štýlovú rozlúčku so slobodou.

Zúčastnite sa inšpiratívnych workshopov, ktoré Vás pripravia na veľký deň, alebo si vypočujte zaujímavé talkshows so špičkovými hosťami, ktoré Vám poodhalia tipy, triky a tajomstvá svadobného šťastia.

Výstava World of Weddings je jediná svojho druhu na Slovenku a ponúkne Vám aj profesionálnu starostlivosť o Vašu krásu, nezabudnuteľné gastronomické zážitky, možnosť výberu hudby a prítomnosť svadobného koordinátora, ktorý Vám pomôže zrealizovať každý detail Vášho veľkého dňa.

To nie je všetko! Vyhrať môžete hlavnú cenu, ktorou budú služby svadobného koordinátora butikovej agentúry WoW a veľa ďalších zaujímavých cien. Každá vstupenka putuje do žrebovania.

Nech je World of Weddings 2023 tým pravým miestom, kde sa splnia všetky Vaše svadobné sny.