Zabojuj o Ružinov!

Podujatie Bratislava

Zabojuj o Ružinov!

1. ročník jedinečného bojového podujatia plného bojových športov a umení v Ružinove. Vystúpia a súťažiť na ňom budú známi slovenskí a zahraniční šampióni MMA, boxu, džuda, Thajského boxu, Wrestlingu, Karate a Kung fu a to už v sobotu 17. júna od 14.00 h pred Domom kultúry Ružinov.
Cieľom podujatia je predstaviť bojové umenia bližšie ako športy, ktorých podstata spočíva v disciplíne, rešpekte, úcte k súperovi, pravidlách a tvrdej práci na sebe.

Pre divákov sú pripravené aj otvorené tréningy zo všetkých uvedených bojových umení.

Večer sa v rámci exhibícií predstavia boxeri BOX Klubu 821, BOX Team Legends, majster SR v boxe Givi Mikeladze a Aleksandre Gogolodze z Gruzínska. Exhibícia zmiešaných bojových umení MMA prinesie súboje zápasníkov Octagon Fighting Academy ako Gábor Boráros, Milan Ďatelinka, Ilja Škondrič, Marek Bartl a Lukáš Pajtina, ktorí neskôr poskytnú fanúšikom podpisy v rámci autogramiády. Ukážky predvedú aj zápasníčky OFA Girls – trénerka Alžbeta Macejáková a zápasníčka Nicole Ďuríková.

Všetci milovníci bojových umení sa okrem zápasov tiež môžu počas dňa tešiť aj na bohatý sprievodný program a otvorené tréningy boxu, wrestlingu, Kung fu, karate, Thajského boxu, MMA a džuda.
Ukážky thajského boxu predvedie Juraj Polanský (FitCamp). Roman Volák, 100-násobný majster sveta v karate, predstaví toto kultové bojové umenie v rámci Freestyle Karate Academy, kde sa budú môcť záujemcovia dozvedieť viac o tomto bojovom umení.

Trochu netradičným prvkom programu bude práve mud wrestling, teda zápasy v bahne. Medzi zápasmi predvedú svoje rytmy a rýmy aj známi raperi Momo, RZB a Dawe White. V poobedných zápasoch zabojujú žiaci a kadeti, viacnásobní majstri SR Wrestling Clubu Slovakia a Judo clubu Slávia STU.

Akčná dráha poskytne návštevníkom možnosť zmerať si svoje sily spôsobom, aký je známy z rôznych televíznych adrenalínových show.

Tematické prednášky fitness lektorov osvetlia problematiku strečingu, správnej životosprávy, zdravej stravy a cvičenia. Program uzatvorí tanečné vystúpenie pole dance v podaní štúdia Mint House.

Programom bude divákov sprevádzať moderátor Ludwig Bagin.

Zabojuj o Ružinov pre Vás pripravili Cultus Ružinov a MČ Bratislava-Ružinov aj vďaka podpore Bratislavského samosprávneho kraja. Spoluorganizátorom podujatia je Ružinov pozitív a Wrestling Club Slovakia. Vstup na podujatie bude zadarmo. Viac informácií a podrobný program bude zverejnený na webe cultusruzinov.sk a na Facebooku Cultus Ružinov.

Miesto konania podujatia: Dom kultúry Ružinov, Ružinovská 28, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 17. Júna 2017 14:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1566N 17.1641E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zabojuj o Ružinov!

Fotografie
Podobné podujatia
PRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Overené podujatiePRÍPRAVNÝ ZÁPAS SLOVENSKO VS USA
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Žiadny obrázok
4. dostihový deň - 5.5.2024 Bratislava
Dostihové závodisko Petržalka, Bratislava