Zázrivská Inverzia 2020

Podujatie Zázrivá

Zázrivská Inverzia 2020

Otvor svoj kalendár a píš si....od 7. do 9. mája mám program ?
Ber svoju polovičku, manželku, priateľku, sestru, brata, mamu, otca, deti, starých rodičov, susedov, kamarátov, priateľov, kolegov, skrátka všetkých duchom mladých, čo budú po ruke, svojho psa a samozrejme SEBA a príď si vyvetrať hlavu do Zázrivej.
Zažiješ tri dni plné dobrej nálady, pohody, adrenalínu, lezenia, pozerania dych-berúcich filmov z vlastnej produkcie, aj od našich verných a vždy prítomných Ekotopfilmákov. Popočúvaš, podiskutuješ o zmene klímy i nezabudnuteľných zážitkoch z ciest. Dostane sa ti poriadna dávka uletených oudoorových záležitostí, môžeš si zabehnúť so svojim štvornoháčom chlpáčom i holáčom, môžeš poliezť na stienke, večer pospievaš a potancuješ pri vatre ( môžeš okolo, v nej by ti bolo asi horúco ? ) opečieš, poješ, popiješ, ( nezabudni vlastnú misku, príbor a pohár - šetríme životné prostredie, veď ) vyspíš v stane alebo pod širákom a pri tom všetkom ti budú asistovať pohodoví milí a usmiati ľudia a krásna zázrivská príroda.
A keby toto bolo všetko, tak by sme MOŽNO aj pripustili, že neprídeš, ale len MOŽNO ? bude toho ešte omnoho viac a my už teraz vieme, že sa máš na čo tešiť.
Ešte si si nezapísal ten termín? Tak hybaj....7.8.9.máj 2020 – Zázrivská inverzia 2020 !!!!!!!!


Začiatok podujatia: 7. 5. 2020 7:30:00
Koniec podujatia: 9. 5. 2020 0:00:00
Fotografie
Podobné podujatia