ZBOJNÍCI NA SALAŠI PRIEHYBA

Podujatie Demänovská Dolina

ZBOJNÍCI NA SALAŠI PRIEHYBA
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Podujatia pre deti, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Demänovská Dolina

ZBOJNÍCI NA SALAŠI PRIEHYBA

Skvelý program v prírode pre celú rodinu v prostredí Nízkych Tatier!
Každé dieťa, ktoré si donesie plyšovú ovečku dostane darček.
V sobotu 22. júla sme pre vás pripravili skvelý rodinný program v Jasnej. Môžete sa tešiť na deň plný zábavy a ľudových tradícií s obľúbenými Liptovskými zbojníkmi. Liptovský zbojníci predvedú školu plieskania bičom, zbojnícku pasovačku, zbojnícky trojboj, visenie na háku a tiež zbojnícky fotopoint.
O kultúrne vystúpenie sa postará tanečný folklórny súbor Urpín. Predstavia sa v tradičnom ľudovom tanci a pre deti pripravia aj obľúbenú školu tanca. Takže sa majú na čo tešiť všetci milovníci folklóru a ľudových tradícií. Folklórny súbor Urpín vznikol v Banskej Bystrici, oslavuje už 65. výročie a vystupuje po celom svete a my ho s radosťou privítame 22. júla v Jasnej.
V zábavno magickom vystúpení Zbojnícky čarodej, sa predstaví vynikajúci kúzelník Talostan! Vystúpenie Talostana bude v panoramatickej reštaurácii Rotunda 2004 m . m. a to až dva krát v priebehu dňa. Príďte si pozrieť napínavú show skvelého mága.
Príďte navštíviť ovečky Valašky do salašu na Priehybe, kde si počas celého dňa môžete pozrieť toto vzácne plemeno. Ide o pôvodný druh oviec, ktorý v minulosti spásal pasienky vo vysokých nadmorských výškach vyše 1400 m n. m., nenáročný na chov, ktorý sa vyznačuje výraznými zahnutými rohmi.

SOBOTA 22. JÚLA 2023 O 9:00

Začiatok podujatia: 22.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia