Zdravé vianočné pečenie a varenie s Deniskou a Robkom na Lovinke

Podujatie Cinobaňa

Zdravé vianočné pečenie a varenie s Deniskou a Robkom na Lovinke

Milí priatelia, , srdečne Vás pozývame do krásnej prírody na Lovinku na víkendovku plnú ZDRAVÉHO VEGÁNSKEHO VARENIA A PEČENIA, LIEČEBNÝCH MASÁŽI a BACHOVEJ TERAPIE pod vedením Denisky s Robka Jarábkovcov.

Túto víkendovku organizujeme za DOBROVOĽNÝ PRÍSPEVOK a počet miest je obmedzený,tak sa prosím prihlasujte už teraz.

AKCIA JE VHODNÁ AJ PRE RODIČOV S DEŤMI

Vianoce sa blížia a možno cítite, že by ste chceli zmenu na Vašom vianočnom stole a tak Vám ponúkame možnosť upiecť si klasické koláčiky v novom - zdravšom šate, neprídete o zvyčajné chute a naviac budú pre Vaše telo omnoho priatelnejšie.

Upečieme si napr. linecké, kávové zrno, medové rezy, bezlepkové nepečené, ale aj nejaké novinky a nebudeme len piecť, kto bude mať chuť na masáž, diagnostiku, zmenu stravovania alebo bachovu kvetovú terapiu, sme k dispozícii.

MIESTO A TERMÍN

Centrum Lovinka, na laze pri obci Cinobaňa, v nádhernom prírodnom prostredí – úplne ideálnom pre takúto akciu. Bližšie informácie o tom, ako sa sem presne dostať a viac o našom mieste nájdete na http://lovinka.sk/kontakt/

Akcia začína v piatok 16.Decembra o 18:00 a končí v nedelu 18.Decembra po obede o 14:00

VSTUPNÉ NA AKCIU JE DOBROVOLNÉ :

Vstupné na túto akciu je vo forme dobrovolného príspevku podľa Vašich možností. Cena nesmie byť prekážkou pre Vašu účasť.

STRAVA :

Raňajky si každý bude robiť sám a obedy a večere si budeme robiť spoločne z donesených surovín – spoločne si to pripravíme, uvaríme a zjeme. Na piatok večer sa odporúča priniesť už niečo hotové a spravíme si švédske stoly. Tak isto si prineste aj suroviny na pečenie vegánsky dobrôt a zákuskov – spoločne z toho niečo vytvoríme

Miesto konania podujatia: Lovinka, Cinobana, Cinobaňa
Vstupenky: http://www.lovinka.sk/
Dátum začiatku podujatia: 16. Decembra 2016 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Decembra 2016 15:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4537N 19.6226E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Zdravé vianočné pečenie a varenie s Deniskou a Robkom na Lovinke

Fotografie
Podobné podujatia