Zuzana Mauréry a Henry Tóth&Band

Podujatie Beckov

Zuzana Mauréry a Henry Tóth&Band

V druhej polovici leta sa na dolnom nádvorí hradu Beckov predstaví, v súčasnosti jedna z najpopulárnejších a najvýraznejších hereckých osobností, charizmatická herečka a speváčka Zuzana Mauréry. Spevácke kvality a nadanie spojila s významným slovenským gitaristom Henrym Tóthom v sprievode kapely zloženej z rešpektovaných hudobníkov:
Zuzana Mauréry – spev
Henry Tóth – gitara
Viktor Hydveghi – basgitara
Ivan Petrík – klávesy
Peter Gogola – bicie
V špecifickej neopakovateľnej interpretácii a vo výnimočných hudobných aranžmánoch Zuzana Mauréry predvedie publiku repertoár svetových hudobných osobností, akými boli a sú Hana Hegerová, Nina Simone, Barbra Streisand, Marta Kubišová, Vojta Dyk a ďalší, to všetko v citlivo vyskladanej a pôsobivej dramaturgii, v réžii tejto všestrannej umelkyne. Schopnosť Zuzany Mauréry stvárniť široký diapazón emócii, od komediálnych až po dramatickú rozorvanosť napovedá, že tento večer bude po všetkých stránkach mimoriadne silným hudobným a emocionálnym zážitkom!
Brány hradu otvárame: 19:00 hod.�
Začiatok koncertu : 20:00 hod.�
Vstupenky = Voľné sedenie: 30 EUR / ŤZP 8 EUR
Koncert sa odohrá za každého počasia (výnimkou je veterná smršť, či prudký lejak). Po odohratí 20 minút predstavenia sa vstupné nevracia.
Vstupenky na tel. č. 0905 861 895 (JUDr. Zuzana Loffayová), na email. adrese: medirel@medirel.sk, na www.vstupenky.hrad-beckov.sk, alebo v sieti Ticketportal

PIATOK 11. AUGUSTA 2023 O 20:00

Začiatok podujatia: 11.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia