18-jamkový APLEND minigolf

Podujatie Veľký Slavkov

18-jamkový APLEND minigolf
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Podujatia pre deti, Športové podujatia
Web podujatia:
www.tatrygolf.com/sk/
Web organizátora:
www.tatrygolf.com/sk/
Ďalšie podujatia v meste Veľký Slavkov
Podrobnejšie informácie: tatry@aplend.com
Jedinečné ihrisko 18-jamkového minigolfu len 5 km od Popradu a 8 km od Vysokých Tatier v areáli APLEND Tatry Holiday Resort vo Veľkom Slavkove. 

Adventure Golf sa k nám dostal zo Severnej Ameriky, kde je obľúbeným rekreačným aj profesionálnym športom. Prečo si Adventure Golf tak rýchlo získava popularitu na celom svete? Rozvíja sústredenie, trpezlivosť, motoriku, odhad, ale podporuje aj zdravú súťaživosť. Zažijete pri ňom napätie, ale aj veľa zábavy. 

Minigolf to perfektná zábava pre celú rodinu i kolektív. Ľudia vo svete ho milujú. Zamilujte si ho tiež!

V dôsledku epidémie koronavírusu platia na ihrisku zvýšené bezpečnostné opatrenia:

1. Počet hráčov na ihrisku je obmedzený (podľa platným nariadení a obmedzení vlády SR na 1 osoba / 25m2). Prosíme preto o telefonické rezervácie na čísle +421 904 744 000.
2. Všetky osoby vstupujúce na ihrisko i recepciu Tatry Holiday Resort (pokladňa) sú povinné nosiť ochranné rúško prekrývajúce oblasť úst aj nosa.
3. Prosíme všetkých návštevníkov o dodržiavanie minimálnej vzdialenosti osôb, ktorá bola vládou SR stanovaná na 2 metre.
4. Prosíme všetkých návštevníkov, aby si pri vstupe na recepciu Tatry Holiday Resort vydezinfikovali ruky predloženým dezinfekčným prostriedkom.
5. Každý návštevník dostane pred vstupom na ihrisko jednorazové rukavice. Prosíme všetkých hostí, aby nosili rukavice po celú dobu od prevzatia golfových palíc až po ich konečné odovzdanie. Chráňme spoločne seba i druhých.

Tešíme sa na Vás!
Meno organizátora: Aplend, s.r.o.
Fotografie Aplend, s.r.o.
Pridať fotografie
Podobné podujatia