ABBA Symphonic show Spišský hrad

Podujatie Spišské Podhradie

ABBA Symphonic show Spišský hrad

Výnimočné hudobné telesá podčiarknuté fascinujúcou scenériou hradného nádvoria SPIŠSKÉHO hradu - najväčšieho v strednej Európe sa 26.6.2022 spoja v jeden neopakovateľný hudobný zážitok.

ABBA patrí medzi najúspešnejšie hudobné skupiny sveta, jej hity sú stále živé. ABBA SYMFONIC SHOW je koncertné spojenie najväčších hitov skupiny ABBA so symfonickým orchestrom v originálnom predvedení. Všetky aranžmány sú tvorené priamo pre toto spojenie symfonickej a rockovej zložky a profesionálne výkony spevákov, podčiarkujú výnimočnosť celého OPEN AIR projektu.
účinkujú: ŠTÁTNY KOMORNÝ ORCHESTER ŽILINA si získal významné postavenie nielen na Slovensku a v Čechách, ale v krátkom čase sa mu podarilo dosiahnuť vynikajúce renomé aj v zahraničí. Orchester pozostáva z 34 členov - absolventov hudobných akadémií v Bratislave, Prahe, Brne a v Žiline. HAPPYBAND ORCHESTRA – patrí medzi najúspešnejšie profesionálne eventové kapely. Vznikla v roku 2003 a účinkuje nielen doma, ale aj v zahraničí a hudobne sprevádza popredných umelcov našej a zahraničnej scény. Precestovala všetky kontinenty a spolupracuje na rôznych projektoch. ABBA – nahradená štyrmi vynikajúcimi spevákmi, ktorí nekopírujú originál, ale dodávajú celému projektu šmrnc a náboj originality. JURAJ ČURNÝ – hudobný expert a moderátor, ktorý vie pútavo rozprávať o veciach nie len zo zákulisia. Po odohratí 30 min. koncertu sa vstupné nevracia.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia