Adam Hraško Band v Kafe Scherz

Podujatie Bratislava

Adam Hraško Band v Kafe Scherz

1. apríla Vám v Kafe Scherz chceme spraviť dobrú náladu. Tešíme sa na Vašu priazeň, ocenenie, prítomnosť, súzvuk... takže, dovidenia, priateľky a priatelia!

Vstup: 3 €

Adam Hraško Band

Skupina, ktorá zatiaľ ešte nie je veľmi známa, Vás zaujme svojou pohodovou, hĺbavou a predsa energiami nabitou vlastnou tvorbou. Jej zakladajúcimi členmi sú Michal /hráč na klávesy/ a Adam /spevák/, okolo ktorých sa začala skupina formovať. Postupne sa pridal Tomáš /el. gitara/, Robo /bicie nástroje a perkusie/ a Mišo /basová gitara/.
Gitarista Tomáš okrem svojho talentu, využíva proporcie svojej postavy, vďaka ktorej do svojej hry vnáša kus zo svojho "majestátu"... ;).
Miško, hráč na klávesy taktiež vyniká brilantnou hrou a myslím, že nepreháňam keď budem tvrdiť, že sóla dáva až na 300%.
Robo je tiež vynikajúcim členom, ktorý tak isto dáva do hry veľa emócií a vášne. Prejav jeho skutočnej pohody pri hre na bicie je okorenený aj celkovým vizuálnym dojmom.
Najmladším (služobne aj vekovo) členom skupiny je basák Michal. Jeho skúsenosti s hrou na basovú gitaru však svedčia o tom, že ide o ostrieľaného a skúseného hudobníka a je pre nás veľkým prínosom.
Ostatným parťákom som ja - spevák Adam. A hoci je môj život neodmysliteľne spojený so štyrmi kolesami, nie som pretekár. Minule mi jedna slečna povedala, že "svojim jemným barytónom farbím karamelovo každú skladbu"... tohto hudobného telesa... ;) Rád v muzike fantazírujem, hrám sa s notami a tónmi a milujem improvizáciu...

Váš Adam Hraško.

Miesto konania podujatia: Kafe Scherz, Palisady 27, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 1. Apríla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Apríla 2017 02:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1463N 17.0992E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Adam Hraško Band v Kafe Scherz

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
DK Zrkadlový háj, Bratislava
PAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Overené podujatiePAVOL HAMMEL - SRDCE BEZ ANJELA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
Domo Emigrantes – koncert
Overené podujatieDomo Emigrantes – koncert
Kapucínsky kostol, Bratislava