Andrea Zimániová & band - Valentínsky večer

Podujatie Bardejov

Andrea Zimániová & band - Valentínsky večer

Slovenská multižánrová speváčka Andrea Zimányiová si pre svojich fanúšikov pripravila Valentínsky koncert spievaného šansónu, na ktorom si budú môcť návštevníci vypočuť známe domáce a svetové šansóny v mimoriadnom umeleckom prevedení a nápaditých aranžmánoch.
Na koncerte zaznejú nielen autorské skladby z debutového albumu „Okno do duše“, ale aj novšie piesne. Počas večera zaznie tvorba od Juraja Buriana, Adrieny Bartošovej, Viliama Majera a iných autorov. Žánrovo pestré a inštrumentálne nápadité diela s vynikajúcimi domácimi textami od Zora Laurinca, Moniky Kozelovej a iných s presahom k iným žánrom, sú zárukou jedinečného umeleckého zážitku. Koncert nadväzuje aj na tradíciu šírenia idey šansónových večerov režiséra Jozefa Bednárika, pre ktorého bola Andrea Zimányiová akýmsi precítením a naplnením myšlienky spievaného šansónu. S úctou a odkazom k spievanému šansónu, tak zaznejú obľúbené Bednárikove šansóny a autorská tvorba talentovanej speváčky.

Obsadenie kapely:
Andrea Zimányiová - spev Katarína Belicza - gitara Anton Zajaček - bicie Tamás Belicza - basgitara Erik Dimitrov - klavír Viliam Majer - akordeón

19:00

Začiatok podujatia: 14.02.2024
Fotografie
Podobné podujatia