BA Guitar Night w. Simon Wahl & soYmartino

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra
Web organizátora:
www.flame.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: info@flame.sk
Taký vie byť vo svojom prejave.  Vezme vás na výlet do iného (gitarového) sveta ... Klasickú gitaru vyštudoval v Linzi na konzervatóriu. Na koncertoch však používa gitaru s kovovými strunami Maton.vyrobenú špeciálne pre neho.
Vo svojom prejave prirodzene mixuje pop, rock, hip-hop, či flamenco..Neustále zo svojej gitary vyludzuje nové zvukové efekty, až sa vám bude zdať neuveriteľné, že to všetko produkuje jedna gitara.Naživo...
Ostáva len prísť-vidieť a počuť!

http://www.simonwahl.com/

Úvod gitarovej noci bude patriť známemu gitaristovi zo Slovenska - ktorého pravdepodobne nepoznáte!! 
Svojich fanúšikov má totiž po celom svete a tí ho poznajú pod menom soYmartino. Jeho Youtubový kanál má skoro 25000 odberateľov, niektoré z jeho klipov majú sledovanosť v státisícoch pozretí. 
Martin Vedej (soYmartino) hrá úpravy mnohých známych svetových hitov, jeho zvuk a aranžmány oslovujú poslucháčov po celom svete. Svoju internetovú kariéru začal v roku 2007 na Kanárskych ostrovoch, kde vtedy žil a jeho úpravy vyšli na troch albumoch, ktoré si vydal vo vlastnom náklade.
http://www.soymartino.com/

Zo srdca je názov občianskeho združenia, ktoré pripravuje program pre Bratislavské gitarové noci, a zo srdca vás bude večerom sprevádzať aj hostiteľ a organizátor jazzový gitarista Stanislav Počaji.

Predpredaj: 10 eur
Na mieste 12 eur
Meno organizátora: FLAME Music Bar
Fotografie
Podobné podujatia