Bad Karma Boy v Pohode_FM Live

Podujatie Bratislava

Bad Karma Boy v Pohode_FM Live

Bad Karma Boy priniesli v roku 2017 hudobný únik do Prekrásneho nového sveta. Predzvesťou nového počinu Juraja Marikoviča, Adely Tihlárikovej, Romana Lauka a Alana Prekopa bol singel Palmy, ku ktorému zverejnili videoklip s osobitou estetikou. Tá sa tiahne aj celým vizuálom nového albumu a naznačuje, že Bad Karma Boy vytvorili niečo zásadné.

Svoj v poradí tretí album vydali koncom októbra 2017. Okrem odkazu na filozofické dielo britského autora Aldousa Huxleyho, znamenal album nové spolupráce, hudobné experimenty a príklon k elektronike. Za ten môže najmä producent Pišta Kráľovič (Nvmeri, FVLCRVM). Ako sa pre portál Hudba.sk vyjadril Juraj Marikovič: „Práve spolupráca s Pištom v roli spoluproducenta bola jednou z najzásadnejších vecí pre celý album a myslím, že ho hudobne dostala do úplne iného vesmíru.“

Ak by ste aj vy radi navštívili Prekrásny nový svet, pripravujeme pre vás prvú januárovú Pohodu_FM Live. V utorok 30. januára zahrajú Bad Karma Boy z nového albumu a možno zaznejú aj vaše obľúbené piesne zo staršej tvorby. Nenechajte si to ujsť a príďte do Komorného štúdia ( vstup je voľný až do zaplnenia kapacity sály), alebo nás počúvajte live na Rádiu_FM. Začíname tradične o 20:00.

Miesto konania podujatia: Slovak Radio Building, Mýtna 1, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 30. Januára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 30. Januára 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1542N 17.1142E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Bad Karma Boy v Pohode_FM Live

Meno organizátora: Pohoda_FM
Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava