Balkan Bashavel Bratislava

Podujatie Bratislava

Balkan Bashavel Bratislava
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Koncerty, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Balkan Bashavel | Bratislava

Oslávte s nami príchod jari bláznivými tanečnými kreáciami v rytmoch balkan beats, gypsy, reggae a world music. Alebo váš obľúbený Balkan Bashavel sa vracia 🐐🐐🐐
V Bratislave štartujeme v combo:
MALALATA + Captain Molotov (AT) + Julah

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

🐐 MALALATA (SK)
MALALATA pôsobí na scéne už 16 rokov a je synonymom pre jedinečnú fúziu balkan beats, gypsy music, reggae a world music. Dvojica slovenských DJs spája tieto rytmy do osobitých setov, ktoré dopĺňa o nespútanú a nákazlivo energickú performance. Pod taktovkou MALALATA pulzovali nielen kluby po celej Európe, ale aj vo vzdialenom Japonsku či Mexiku. Duo svojou show roztancovalo festivaly Colours of Ostrava, Pohoda, Grape, Uprising a vystúpilo na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar, Goran Bregović, Shantel, Mahala Rai Banda či Fanfare Ciocarlia.
www.facebook.com/MALALATA
🐓 CAPTAIN MOLOTOV (AT)
Predstavte si poctivý štamperlík slivovice okorenený štiplavou habanero papričkou. Podobnú jazdu vám pripraví aj Captain Molotov, ktorého domovom je susedné Rakúsko. Jeho sety kombinujú tradičnú balkánsku hudbu s breakbeats, straightbeats a drum’n'bass.
🐓 JULAH (SK)
Perkusionista ethno bandy Capre, občasný producent a hlavne DJ. V osobitých setoch mixuje hudbu mnohých žánrov a mnohých kútov sveta – najmä Balkánu, južnej Európy a južnej Ameriky.

🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐

🎪 Vstup na akciu bude povolený len osobám starším ako 18 rokov.
🎪 Akcia bude fotograficky dokumentovaná a fotografie z nej budú zverejnené na sociálnej sieti Facebook.
🎺 Partnerom eventu je RTVS: Rádio FM

PIATOK O 20:00 – 3:00


Fotografie
Podobné podujatia