Balkan Beats

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.kcdunaj.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Balkan Beats @KC Dunaj~

Plnokrvné melódie vo vášnivom šate! Pretancujte sa nocou v dobrej nálade a vychutnajte si náruživú zmes balkánskych rytmov, gipsy music a flamenca a v podaní výbornej maďarskej kapely Karavan Familia. Autentický balkánsky zážitok podčiarknu skúsení DJi Gadjo.cz a Potkan.

Karavan Familia (HU)
je maďarská kapela, ktorá má náruživosť a rytmus v krvi. Tvoria ju členovia rodiny, ktorá kombinuje cigánsku ľudovú pieseň s bluesom, flamencom či balkánskými melódiami. Svoj jedinečný štýl prenášajú z rodičov na deti, ale stále si zachovávajú vysoký štandard i neutíchajúcu vášeň, ktorá musia nakaziť každého, komu sa do uší dostane ich hudba. Kapela pri príležitosti 10. narodenín vydala album Asvin, ktorý sa dočkal pozitívnych reakcií.

Gadjo.cz
je DJ, ktorý so sebou prinesie žánrovú drzosť a divokú hudbu, ktorej však nechýba duša. V jeho originálnom podaní vedľa seba tancujú world music, gypsy, balkan, mexická cumbia či electro swing. Gadjo.cz už viac ako 15 rokov pumpuje tanečnú vášeň do davov na českých, ale aj európskych festivaloch aj kluboch či súkromných oslavách.

DJ Potkan
je moderátor a DJ známej relácie Hudba sveta_FM. Tento špecialista mnohých hudobných štýlov ako afrobeat, bhangra, calypso, dub, etnodžez, flamenco, joujou, klezmer, latino, nujazz, orishas či rembetiko nám namieša set podľa jeho originálnej receptúry.

3. 3. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 5€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Erasmus Student Network, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 3. Marca 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Marca 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Balkan Beats @KC Dunaj~

Meno organizátora: KC Dunaj
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
STAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Overené podujatieSTAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Bratislava-Ružinov, Bratislava