Barbora Bloom koncert a krst albumu 15/7

Podujatie Bratislava

Barbora Bloom- koncert a krst albumu 15/7

Koncert sa uskutoční v rámci projektu RTVS "Vianočné trhy pod pyramídou", v štúdiu číslo 5 Slovenského rozhlasu.
V rámci koncertu, ktorý Barbora Bloom odohrá s novou kapelou, pokrstí svoj debut 15/7, hrajúci melancholickou elektronikou a pestrou zmesou nástrojov.

* vstup voľný
trvanie koncertu: 60 minút

Na nahrávaní albumu sa podieľali viacerí hostia, ako Katka Kozelková na violončelo, Lukáš Kyška, na akustickú gitaru, ktorý je zároveň autorom troch skladieb, Ján Smutný – lesný roh, Juraj Blaha – tuba, Mikuláš Havrila - trombón, Tibor Ďuriak – trúbka. Bicie na album nahrali až traja hudobníci: Roman Lauko, ktorý pôsobí v kapelách Bad Karma Boy a Hviezda, Tomáš Hríbik a Erik Losos Horák, ktorý album produkoval.

Barbora Bloom sa hudbe sa začala venovať ako 6 ročná, kedy si tajne v detskej izbe púšťala kazeťák a spievala, tancovala a pred zrkadlom si vymýšľala tanečné choreografie. Rodičia tajomstvo odhalili, zakúpili detský synťák a prihlásili Barboru na hodiny spevu. Teda hodinu spevu, lebo po prvej, pri dychových cvičeniach odpadla a tam to pre zatiaľ aj skončilo. Od mala sa venovala folklórnemu spevu a 5 rokov tancovala v súbore Drienka. Prvú kapelu mala až v svojich 25 rokoch, kedy spievala v gospelovej kapele. O pár rokoch neskôr založili s kamarátkami dievčenskú funk- rockovú kapelu Balance (teda z troch štvrtín dievčenskú), ktorá sa neskôr pretavila do rockovej formácie Soundrise. Tu sa zoznámila s gitaristom Lukášom Kyškom, s ktorým spolu neskôr založili kapelu Bloom. Svoj debutový album „Let the good days come“ vydali v roku 2013 a po troch rokoch Barbora vydáva svoj prvý sólový album 15/7, ktorý je na rozdiel od albumu, ktorý nahrala s kapelou Bloom celý v slovenčine.

Miesto konania podujatia: Slovenský rozhlas, Mýtna 1, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 12. Decembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Decembra 2016 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1539N 17.1149E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Barbora Bloom- koncert a krst albumu 15/7

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava