Beh Nádeje / Deň Nádeje

Podujatie Sereď

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Športové podujatia
Web organizátora:
behnadeje.pomocnicek.sk
Ďalšie podujatia v meste Sereď

Beh Nádeje / Deň Nádeje

Beh Nádeje v Seredi sa mení na Deň Nádeje
Občianske združenie POMOCNÍČEK zo Serede po štvrtý rok organizuje športovo-charitatívne podujatie s názvom Beh Nádeje. No tento rok bude samotný beh obohatený o ďalšie zaujímavé disciplíny a bohatý sprievodný program. A tak sa z Behu Nádeje stáva Deň Nádeje - deň plný aktivít pre veľkých aj malých, pre aktívnych športovcov a aj tých rekreačných, no nudiť sa nebudú ani tí, ktorí sa na Deň Nádeje prídu iba pozrieť. Tvárou podujatia je známy bežec Ján Volko. Celým dňom bude sprevádzať vždy dobre naladený moderátor Peter Mano Tomič!
Na svoje si prídu športovci na Hobby a Hlavnom behu, nešportovci na Ponožkovom behu, rekreační cyklisti na Bercajgli a tiež sa bude na čo pozerať! Skejteri, workautisti aj modelári predvedú svoje hobby na okolitých ihriskách. Príďte aj vy, prežite s nami pekný deň a pomôžte tým, ktorí to najviac potrebujú! Detičkám, ktoré to majú v živote ťažšie z dôvodu zdravotného postihnutia.
Pomáhajte s nami! Spolu dokážeme viac!
Všetko sa bude odohrávať v sobotu 2.9.2017 v priestoroch Bistra Raketa v Seredi. Všetky potrebné informácie nájdete na www.behnadeje.pomocnicek.sk.

Miesto konania podujatia: Bistro Raketa, Šintavská 3084/14, Sereď
Vstupenky: http://behnadeje.pomocnicek.sk/register/
Dátum začiatku podujatia: 2. Septembra 2017 11:00
Dátum ukončenia podujatia: 2. Septembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2874N 17.7477E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Beh Nádeje / Deň Nádeje

Meno organizátora: Beh nádeje
Fotografie
Podobné podujatia