Bohemia spieva - Piesne Karla Kryla

Podujatie Kvakovce

Bohemia spieva - Piesne Karla Kryla

BOHEMIA SPIEVA / Piesne KARLA KRYLA
Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša. Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť zoči voči svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.
13. júna o 19:00 vystúpi: Viki Olejárová s piesňami KARLA KRYLA
Koncertná sezóna na lodi Bohemia začne tohto roku spomienkou na básnika, pesničkára, výtvarníka Karla Kryla, keď si počas plavby jeho najznámejšie piesne pripomenieme v podaní prešovskej pesničkárky Viki Olejárovej.
* Cena vstupenky: 22€
* Čas plavby: cca 2 hodiny
* V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.
* Kapacita je obmedzená pre 90 ľudí.
* Počas koncertu bude v plnej prevádzke bistro a bar Bohemia priamo na lodi, ktorý bude v prevádzke aj po skončení koncertu a môžete si tak večer ešte predĺžiť o posedenie s priateľmi.
* V prípade nepriaznivého počasia sa v prípade priaznivej predpovede počká na zlepšenie, alebo sa určí náhradný dátum plavby. V prípade úplného zrušenia pre nepriaznivé počasie,
bude vstupné vrátené.
POZOR!
Loď vyráža z prístavu presne v čase uvedenom na vstupenke, buďte preto na mieste podľa možnosti v dostatočnom časovom predstihu.
V prípade neskorého príchodu nevzniká nárok na vrátenie vstupného!
Začiatok podujatia: 13.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia