BOHEMIA SPIEVA / Peter Cmorik

Podujatie Kvakovce

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty
Web organizátora:
vstupenky.maxiticket.sk/
Ďalšie podujatia v meste Kvakovce
Podrobnejšie informácie: 0948487573
Vstupenky: https://vstupenky.maxiticket.sk/bohemia-spieva-peter-cmorik-2023-kvakovce

Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša.

Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť zoči voči svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.

3. augusta o 18:30 vystúpi: Peter Cmorik & band

Peter Cmorik je slovenský spevák, hudobník, skladateľ, textár a víťaz súťaže Slovensko hľadá Superstar II. Má na konte 4 radové albumy, jednu Best of a mnoho singlov, spoluprác a piesní do filmov a seriálov. Je 5 násobným Zlatým slávikom a získal mnoho ďalších ocenení.

Cena vstupenky:

  • 39 €

Dôležité informácie:

  • Čas plavby: cca 2 hodiny
  • V cene je zahrnutá plavba loďou Bohemia po vodnej nádrži Domaša za hudobného sprievodu vášho obľúbeného interpreta a welcome drink.
  • Počas koncertu bude v plnej prevádzke bistro a bar Bohemia priamo na lodi, ktorý bude v prevádzke aj po skončení koncertu a môžete si tak večer ešte predĺžiť o posedenie s priateľmi.
  • V prípade nepriaznivého počasia sa v prípade priaznivej predpovede počká na zlepšenie, alebo sa určí náhradný dátum plavby. V prípade úplného zrušenia pre nepriaznivé počasie, bude vstupné vrátené.

POZOR!

Loď vyráža z prístavu presne v čase uvedenom na vstupenke, buďte preto na mieste podľa možnosti v dostatočnom časovom predstihu.

V prípade neskorého príchodu nevzniká nárok na vrátenie vstupného!


Toto a podobné podujatia nájdete na: https://vstupenky.maxiticket.sk/
Meno organizátora: MaxiTicket s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia