Bošianska Metelica 2024

Podujatie Bošany

Bošianska Metelica 2024

Milí naši priatelia, s veľkou radosťou Vám predstavujeme českú kapelu Sunset Trail z Olomouca, ktorá je špičkou na českej metalocorovej scéne a môžeme hovoriť minimálne o európskej kvalite! Sunset Trail majú za sebou obrovské množstvo koncertov, absolvovali východoeurópske turné s kapelou Caliban, predskakovali kapele Papa Roach, obehli všetky veľké české festivaly! Prinášame Vám to najlepšie z tohto žánru čo česká scéna môže ponúknuť. Chalani z Head2Down sa so Sunset Trail poznajú snáď najdlhšie a práve ST boli prví, kto im otvoril dvere na českú scénu a tieto kapely sa pravidelne stretávajú na českých pódiách, tak je čas ukázať ich po rokoch aj v našich končinách, kde naposledy vystupovali v roku 2016 v Topoľčanoch.

Sunset Trail Vám na pódiu predvedú bezchybnú profesionálnu show plnú metalových melódií, hardcorovej sily a brutálnych breakdownov! Bošany ľahnú popolom 24.augusta 2024 !!

Coldblooded - je názov druhej uverejnenej kapely, ktorá sa objaví na súpiske Metelice 2024. Túto bánoveckú päticu netreba veľmi predstavovať fanúšikom tvrdších štýlov. V našom okolí sú dobre známi, akurát mali dlhšie trvajúcu pauzu, kvôli personálnym zmenám. My dúfame, že sa ich zostava ustálila a ich návrat na pódia zažijú aj Bošany. Chalani nám ukážu svoj alternatívny HC metal najvyššej kvality!!!! Bánovce nad Bebravou majú tento rok silného zástupcu ich scény na Metelici. Tešíme sa a vidíme sa 24. augusta na futbalovom ihrisku v Bošanoch.

Viac informácií:
https://www.bosianskametelica.sk/

Začiatok podujatia: 24.08.2024
Fotografie
Podobné podujatia