Celestial Help Fest 2016

Podujatie Bánovce nad Bebravou

Celestial Help Fest 2016

Rok nám „letí ako blázon“, a preto je tu najvyšší čas poodhaliť dátum tohoročného CELESTIAL HELP FEST(u). Zámer tohto festivalu zostáva (a vždy aj zostane) naďalej nezmenený, čo pre nezainteresovaných (alebo pre tých, ktorí sa s týmto podujatím stretajú po prvýkrát) znamená, že za kompletný finančný výťažok, ktorý na festivale vyzbierame, nakúpime potrebné prístroje, medicínsku techniku, prípadne iný materiál pre naše detské nemocničné oddelenie v Bánovciach nad Bebravou.

Jedná sa v poradí už o 6. ročník tohto benefičného festivalu a je úžasné, že z výťažku predchádzajúcich ročníkov, sme boli schopní zakúpiť nášmu detskému oddeleniu mnoho medicínskych prístrojov, ktoré našim lekárom pomáhajú pri práci, no hlavne efektívnejšie napomáhajú pri liečení našich / vašich detičiek. Každý rok sa snažím prízvukovať skutočnosť, že sa jedná o „číru undergroundovú myšlienku“, a následne z toho pochopiteľne vyplýva, že sa nik z Vás nemusí obávať toho, že si niekto za vyzbierané financie „namastí svoje vrecká“ a našej klinike tak poputuje len určitá časť z celkovej vyzbieranej sumy. Tak to teda ani náhodou, na takýto „špinavý“ systém (ne)financovania si dávam extrémny pozor a na to vezmite (pokojne aj ten najsilnejší) jed !!!

Ako bolo už predtým spomenuté, ide v poradí už o 6. ročník tohto benefičného podujatia a ja sa predovšetkým snažím, aby z roka na rok stúpala úroveň festivalu, samozrejme v rámci dostupných možností. Hlavne mám snahu dotiahnuť sem kvalitné „hudobné zoskupenia“, ktoré ma počas roka „úplne dostali“ a z toho usudzujem, že by sa mohli rovnako páčiť aj vám. Uvedomujem si, že niekto z vás si možno (v duchu) povie, že by to chcelo aj nejaké „veľké hudobné meno“, ale k tomu mám samozrejme pripravený nasledovný „kontra-argument“. Stále sa bavíme o benefícií, no a vyplatiť „mastný honorár“ nejakej veľkej kapele, tak to mi príde naozaj ako „dehonestácia“ tejto myšlienky. Preto radšej zostanem tam, kde som „doma“ a budem riešiť predovšetkým kapely, ktoré prídu podporiť zámer tohto festivalu naozaj iba za „jedlo a drinky“, prípadne za minimálne cestovné náklady, aby vyzbierané financie mohli v čo najväčšom počte pomáhať práve našej detskej klinike.

Hoyas

Miesto konania podujatia: Bánovce nad Bebravou, Trenčínský kraj, Slovensko, Bánovce nad Bebravou
Dátum začiatku podujatia: 26. Novembra 2016 16:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7186N 18.2581E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Celestial Help Fest 2016

Fotografie
Podobné podujatia
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
SUNFESTIVAL 2024
Overené podujatieSUNFESTIVAL 2024
Futbalové ihrisko Trenčianske Jastrabie, Trenčianske Jastrabie
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
CIGÁNSKI DIABLI
Overené podujatieCIGÁNSKI DIABLI
PANOREX, Nová Dubnica