CENTRIFUGA #7

Podujatie Bratislava

CENTRIFUGA #7

Pripevnite si pásy nadoraz, pretože táto centrifuga vás riadne zatlačí do sedadiel. Pripravili sme pre vás špeciálny program, jedno oko neostane biele.
Tentokrát vaše predstavy o hudbe narušia naozaj zaujímaví hostia.

PHANTOMLAB (Phantomlab rec., NL)
https://soundcloud.com/phantomlab
Holanďan žijúci v Prahe, vlastným menom Arno de Carvalho, nepatrí medzi nováčikov v hudbe. Mašinkám sa venuje od roku 1994 a vydal nespočetné množstvo releasov na labeloch ako Symbiote, Phantomlab records a iných. Zahrá set zložený z jeho vlastnej produkcie

 

NAME DOES NOT MATTER (Owntempo rec., CZ) LIVE !!!
https://soundcloud.com/name-does-not-matter
Český brat Ondřej Kopecký a.k.a. Side 9000 je už neodlučiteľnou stálicou českej scény. Venuje sa okrem techna a acidu aj dubstep/bass hudbe a vydal množstvo trackov na vlastnom labeli Owntempo records ako aj na iných (Meanbucket, S9K, Stop Billin, UK Trends,..). Vo Fuge predstaví svoj skvelý liveset.

 

TONO (Alter Shapes, SK)
https://soundcloud.com/tono_ovm
Prešovský pražák Tono má v sebe zakorenený acid už pekných pár rokov. Ako bývalý člen soundsystemu Overmind si odohral neskutočné množstvo undergroundových akcií po slovenských lesoch a teraz sa venuje už viac klubovým akciám a vlastnej rádiovej relácii Alter Shapes, ktorá sa teší úspechu. Venuje sa tiež organizácii parties, workshopov a vlastnej hudobnej produkcii.

 

ACHAB (Counterpoint, SK)
https://www.mixcloud.com/achabbb/
Filip Ruisl a.k.a. ACHAB je rezidentným djom Centrifugy, čiže nie je treba ho predstavovať. Jedno je však isté, že môžeme od Filipa očakávať set tak kyslý, že aj citrónka sa zľakne a premení sa na oranžádu.

 

ARROW (Lazy Bastards, SK)
https://www.mixcloud.com/MaximDokalenko/
Ivan Maxim Dokalenko po vyhostení z ruskej federácie prišiel na to, že nielen speedcorom a grindom je človek živý. Nakúpil si teda prekrásne hardfloorové platne ktorými nás obšťastní, pokiaľ ho do tej doby nenájdu agenti KGB a neustrelia mu tu jeho nukleárnu palicu.

 

YK-ARAM (Lazy Bastards, SK) LIVE !!!
https://soundcloud.com/yk-aram
Za týmto pseudonymom sa neskrýva nik iný ako organizátor Centrifugy, dj a producent Matej Maraky, ktorý si pre vás pripravil liveset na začiatku akcie. Preto príďte čo najskôr a zvieratá a debilov nechajte na ulici.

Fotografie
Podobné podujatia
NA SKLE MAĽOVANÉ
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ
STARS auditorium, Bratislava
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava