Cestovateľské kino: Jamajka

Podujatie Bratislava

Cestovateľské kino: Jamajka @KC Dunaj~

Krištáľovo čisté more lemované koralovými útesmi a snehobielymi plážami, úsmevy na tvárach miestnych, ktorí sa nikam neponáhľajú. Spoznajte perlu Karibiku prostredníctvom pútavého rozprávania talentovanej tanečníčky Aron Mitu, ktorá sa na ostrov vybrala nielen do tanečného kempu, ale aj spoznávať miestnu kultúru. Vďaka pobytu s lokálnymi umelcami nám priblíži domácich v ich prirodzenom prostredí, ako vyzerá život s tanečníkmi a čo sa dá zažiť v uliciach miest.

Aron Mitu Tesfaye
pochádza z Etiópie, ale takmer celý život žije na Slovensku. Šikovná tanečníčka a lektorka okrem iného spolupracuje s viacerými osobnosťami domácej hudobnej scéne a tiež s festivalom Uprising. Na Jamajku cestovala dvakrát, aby navštívila tanečný kemp Dream Dance Camp by Xpressionz Family, kde učia top tanečníci z čias oldschoolu, middleschoolu a dnešného dancehallu. Z jej niekoľkotýždňového pobytu vznikol dokument Exploring Dancehall Documentary.

18. 4. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajJamajka

Partneri: Interez, Cestovanie po svete, kamdomesta, CITYLIFE.SK, Radio FM, okocasopis, REFRESHER, Dobré noviny, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-jamajka-1663
Dátum začiatku podujatia: 18. Apríla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Apríla 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Jamajka @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia